Саопштења

СНС: ПАНЧЕВО ЈЕДИНИ ГРАД У СРБИЈИ КОЈИ МЛАДИМА ДАЈЕ БЕСПЛАТНЕ ВАУЧЕРЕ

Српска напредна странка позива све младе који напуне 18 година да дођу у градску управу и узму ваучере које могу да користе за све културне манифестације које се одржавају у Панчеву и месним заједницама.

Локална власт на челу са СНС, довођењем компаније ЗФ,доказала да мисли о грађанима и новим генерацијама

На конференцији за новинаре Градског одбора СНС, Саша Павлов градоначелник Панчева, је рекао да је захваљујући Стратегији развоја Града, усвојеној за перод од 2014. до 2020 године, локална самоуправа успела да обезбеди капиталне инвестиције и доведе једну од најјачих немачких компанија ЗФ у Панчево.

Градска менаџерка Маја Витман : Осуђујемо реторику и увреде Трифуновића и његових ментора из СзС

Градска менаџерка и представница Уније жена Градског одбора СНС у Панчеву Маја Витман најоштрије је осудила реторику и простаклук Сергеја Трифуновића и, како је истакла, његових -„сабораца“ из Савеза за Србију, поручујући да њихове фрустрације, лична незадовољства и животне неуспехе решавају на другачији начин.

ГО СНС Панчево : Подршка председнику Александру Вучићу, циљ опозиције изазивање насиља и пљачка

Градски одбор Српске напредне стране у Панчеву, на ванредној конференцији за новинаре , дао је пуну подршку председнику Србије и СНС Александру Вучићу у наставку спровођења политике која је у интересу наше државе, изјавио је Жељко Сушец, поручујући да је Српска напредна странка чврсто уз председника Александра Вучић

Павлов: Приче о преузимању ФК Динамо - ЛАЖ! Град ИНВЕСТИРА у спортску инфраструктуру

Градоначелник Панчева и функционер ГО. СНС Саша Павлов најоштрије је данас осудио пласирање нетачних информација у јавности о преузимању ФК Динамо. “Приче су исфабриковане и представљају најобичнију лаж”, рекао је Павлов.

Такозвани студенти напали СНС

Поводом вандалских напада демонстраната на просторије градског одбора Српске напредне странке изјаву за регионалну РТВ Панчево дао је Жељко Сушец, председник градског одбора СНС-а.

СНС: Одговор Демократској странци

Поводом саопштења Демократске странке о томе да је потребно променити закон о полицији, Српска напредна странка је саопштила да у Србији јесте у једном тренутку основана партијска полиција - Комунална полиција Града Београда.

Pages