Вести

Унија младих СНС Панчево увек уз најугроженије становнике

Унија младих Српске напредне странке Панчево поручила је да се међународни Дан младих обележава са циљем да се укаже пажња тој популацији, њиховој способности и индивидуалности, али и решавању проблема.

Покрајински секретар за спорт Владимир Батез обишао нове спортске терене у школи у Омољици

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез обишао је данас нове спортске терене у ОШ „Доситеј Обрадовић“ у Омољици. Дочекао га је велики број мештана и малишана , који су између осталог имали и одбојкашки час под покровитељством покрајинског Одбојкашког савеза.

Захваљујући разумевању Александра Вучића и одговорне политике СНС, реконструисана панчевачка Болница друга у Србији по квалитету!

Према речима директора Опште болнице у Панчеву  и председника Савета за здравство СНС др Слободана Овуке, наши суграђани дочекали су после више од 20 година,  нов , комплетно реновиран интернистички блок.

Председник Србије Александар Вучић отворио фабрику „ZF Friedrichshafen AG“ у Панчеву

 

Председник Републике Србије Александар Вучић и председник Покрајинске владе Игор Мировић присуствовали су данас у Панчеву отварању нове фабрике немачке компаније  „ZF Friedrichshafen AG“ за производњу аутоделова, инвестицију вредну 160 милиона евра.

 

Председник Вучић у среду 12. јуна отвара компанију ZF

У панчевачку фабрику за производњу погонских система за електрична возила немачки ZF ће уложити 160 милиона евра, пишу регионални портали.

Медији у региону на насловним странама данас преносе причу о томе како у Србији ниче немачка фабрика од 160 милиона евра. 

СНС ПАНЧЕВО : Одборници спречили насиље, испунили смо задатак! Вратићемо се ако треба….

Шеф одборничке групе СНС у Панчеву, Жељко Сушец саопштио је на вандредној конференцији за новинаре да „од данас одборници ове странке неће више бити у скупштини Града Панчева.

Унија младих СНС анкетирала грађане. Панчевци дали свој суд о власти ДС!

Чланови Уније младих Српске напредне странке анкетирали су данас грађане Панчева. Учесници анкете одговарали су на питања која су везана за владавину Демократске странке у Панчеву, односно њихове резултате. У једном су били сложни – од 2000 до 2012 године Панчево је уништено и ништа није урађено.

 

Pages