Вести

Активисти СНС-а уређивали игралишта на Тесли

Активисти Месног одбора СНС-а на Тесли током преподнева уређивали су дечја игралишта у овом насељу. Они су фарбали клацкалице и љуљашке на дечјим игралиштима. У акцији је учествовало двадесетак активиста.

Акцију фарбања клацкалица и љуљашки на Тесли спровели су активисти Месног одбора СНС-а у овом насељу. Дечија игралишта на Тесли, односно клацкалице и љуљашке офарбане су црвеном и плавом бојом

-Окупили смо активисте Српске напредне странке да уредимо игралишта на Тесли за наше најмлађе. ово је почетак једне акције коју ћемо да спроводимо у даљем периоду. Првенствено ћемо офарбати дечја игралишта, има још пет игралишта која ћемо данас да урадимо и то је то за данас. ово је намењено најмлађим становницима Тесле и да у сарадњи с месном заједницом и јавно- комуналним предузећима убацимо још неке нове справе за децу да могу да се играју на Тесли- изјавио је Милан Филиповић, члан Месног одбора СНС-а Тесла.

На Тесли је обновљен и кошаркашки терен, а справе за уређење обезбедило је ЈКП „Младост“. Активисти СНС-а сматрају да ће овим акцијама значајно унапредити простор у коме бораве деца и млађи суграђани.