Вести

СНС све јачи у Опову

Општинском одбору Српске напредне странке Опово, у последњих недељу дана прикључила су се још четири члана. То су повереник из покрета „Доста је било“, двоје из Групе грађана „Милорад Солдатовић“ и четврти члан је из Групе грађана „Листа против корупције“. Своје разлоге за прелазак у Српску напредну странку образложили су поверењем у актуелну политику коју води премијер Александар Вучић, као и ефикасношћу локалне самоуправе.

Листа „Доста је било“ се више бавила друштеним мрежама него актуелним стањем у држави и локалним самоуправама, овим речима је образложио свој прелазак у СНС, донедавни повереник покрета „Доста је било“, Зоран Кукић. Изненађен ефикасношћу локалне самоуправе, Зоран каже да се није двоумио око ове одлуке и сигуран је да је начинио прави корак.

- Видео сам да се овде дешавају неке ствари у односу на покрет “Доста је било” чији сам члан био донедавно, који се није бавио ничим корисним. С обзиром са имам искуства као и момци око мене, видим себе као део овог тима – рекао је Зоран Кукић.

Остали чланови који су приступили Напредњацима наводе да су их рад и дисциплина који владају у Општини Опово „убедили“ да приступе Српској напредној странци. Без имало размишљања и двоумљења окренули су се тиму који добија и који зна како се воде послови у држави и свим локалним самоуправама. У жељи да дају лични печат, нови чланови једва чекају да начине прве кораке у Напредној странци.

- Ја долазим из Сефкерина, где је након доласка Српске напредне странке на власт, положај Сефкерина је побољшан и није био овакав у последњих 20 година - објаснио је Драган Станивук из Сефкерина.

- Од када су дошли на власт много тога се променило у нашој општини, поготово у Баранди из које долазим. Желим да дам свој допринос и придружим се тиму који је окупљен око Зорана Тасића – додала је Тања Јовичин, Баранда.

- Интересује ме ова прича и свиђа ми се рад странке. За пар месеци, колико је прошло од избора, много тога јер урађено за нашу општину – казао је Предраг Влајић.

У име Српске напредне странке и у своје лично име Зоран Тасић, председник Општине Опово пожелео је добродошлицу новим члановима. Од избора до сада СНС је показала како ће водити политику и бринути о својим грађанима, додао је он.

- Желимо да својим личним примером покажемо да може другачије, да може боље и да Опово са свим овим људима који се налазе око може другачије да води локалну самоуправу. Желим да покажем да су образовање, искуство и младост пресудни у функционисању политичких активности СНС-а у општини Опово – рекао је Зоран Тасић, председник Општине Опово.

СНС у Опову има 16 одборника од укупно 25 мандата.