Вести

Затекли смо јавашлук у Јабуци 2012.године када смо преузели власт!

У име СНС-а Жељко Сушец и Живадин Митровић данас су изјаве појединаца са листе „Уједињени за Јабуку“ оценили као неистине и прикупљање јефтиних политичких поена. Сушец је нагласио да је у време власти СНС-а вода у Јабуци постала исправна, као и да је у Јабуку инвестирано око 50 милиона динара. Живадин Митровић нагласио је да су појединци себи опраштали дугове за струју, регистровали аутомобиле, исплаћивали помоћ за лечење, а новац за инвестиције делили за плате. Српска напредна странка је позвала бираче да изађу на изборе и подрже листу њихових кандидата како би развој Јабуке био настављен.

Председник Градског одбора СНС-а Жељко Сушец нагласио је да су у Јабуци затекли хаос и јавашлук и додао да је за време СНС-а у ту средину уложено 50 милиона динара. Оштре речи са говорнице панчевачког СНС-а упућене су појединцима који су сада на листи „Уједињени за Јабуку“. Оцењено је да су критике пристигле са те стране неаргументоване и неистините ради скупљања јефтиних политичких поена.

Та интелектуална величина шаље поруку: „Нико више неће бити утужен и никоме неће бити укинута комунална услуга због застарелих рачуна“. Ја, као представник СНС-а, морам да напоменем да рачуни за комуналне услуге морају да се плаћају. Онај чији су рачуни застарели није одговоран према својој заједници. Кажу и да вода није смела да се користи за кување и купање. Напомињем да је СНС први инсистирао да се промени филтер за пречишћавање воде, који се није годинама мењао иако то треба чинити сваких десет месеци, изјавио је Жељко Сушец, председник Градског одбора СНС-а.

Живадин Митровић подсетио је да је раније Месна заједница пребацивала „Водкому“ новац за тротоаре и чишћење канала, што се уради 15 одсто, како је рекао, а остало се поднели на плате. Апострофирајући презимена Швец, Апостоловски и Станоевски, Митровић је нагласио да су „Уједињени“ изнели неистине и лажи и одговорио оптужбама.

Ово је регистрација возила приватног лица преко Јавног комуналног предузећа „Водком“ Јабука. Овде имамо солидарну помоћ, без молбе и без медицинске документације, да се Драгану Апостолском додељују 32.000 у случају болести. Онда имамо да је вршилац дужности директора тужио ЈКП, а он био вршилац, тужио је сам себе, и одустао од тужбе. Говорили су да пијаца није добила дозволу. А шта је било последњих 15-20 година? Имамо захтев који је прослеђен ЈКП-у да запослени не плаћају комуналне услуге. Овде видимо да је директор сам себи опрости дуговање од 17.730 динара, а још 20 имена је на списку, казао је Живадин Митровић, носилац листе СНС-а за Јабуку.

Српска напредна странка је замерила што градски већник Предраг Патић, чији ЛДП је на листи „Уједињених“, за две године није био да види како ради „Водком“ иако му је то посао. Митровић је најавио нова инвестиције у Јабуку, а Сушец позвао бираче да изађу на изборе и подрже СНС, који је показао да брине о интересима Јабуке.