Вести

"Зеленило" уклонило "Лалу и сосу"

Панчевачко Јавно комунално предузеће „Зеленило“ уклонило је данас цветне поставке, односно „Лалу и Сосу“ и знак „Панчево“ који су се до сада налазили на приватној парцели Хотела „Тамиш“ у власништву компаније „Алмекс“. С обзиром на то да је велики број грађана тражио од „Зеленила“ да уреди простор око цветних инсталација, „Зеленило“ је прошле недеље послало допис „Алмексу“.

Ипак, мало грађана зна да је то сада приватна парцела и да „Зеленило“ и поред добре намере, не сме да улази без одобрења у туђе поседе. До договора са власником парцеле, односно Хотела „Тамиш“ није дошло. У међувремену, градска инспекција послала је налог „Алмеxу“ да покоси површину код Хотела Тамиш и доведе је у ред, али је, како сазнаје регионална РТВ Панчево, „Зеленилу“ усмено саопштено да покоси ту површину или ће компанија „Алмекс“ почети да наплаћује корићење локације за „Лалу и Сосу“ и знак „Панчево“.

Руководство „Зеленила“ је одлучило да уклони ове цветне поставке, а наредних дана у нашим информативним емисијама сазнаћете комплетну причу шта се догодило око овог проблема и где ће Лала и Соса, као и знак „Панчево“ стајати убудуће.