Вести

Морамо да радимо боље, брже и морамо да радимо више јер је то у интересу грађана

Од избора 2012. године до данас у МЗ „Младост” уложено је више од 100 милиона динара у пројекте инфраструктуре, истиче посланик Жељко Сушец, председник Градског одбора Српске напредне странке, током обиласка пре избора за Скупштину Месне заједнице. У наредном периоду, ако добију поверење бирача, приоритет ће бити асфалтирање улица на Кудељарском насипу, решавање питања јавне расвете, као и враћање просторија Месној заједници.

За мање од три године за око 100 милиона динара у Месној заједници „Младост” урађени су паркинзи код Спортског центра „Младост”, асфалт су добиле Пелистерска и Кајмакчаланска улица, док је раскрсница Козарачке улице и Новосељанског пута, реконструисана и добила је светлосну сигнализацију. Нису заборављени ни становници Кудељарског насипа. Ове године ће почети да се раде Борска, Власинска и још неке улице да би током следеће године добиле асфалт, истиче Жељко Сушец, први човек Српске напредне странке у Панчеву, пред изборе за Месну заједницу.

Трудимо се, радимо. Надам се да ћемо 17. маја добити апсолутну подршку, као и до сада. Радимо у интересу наших грађана, рекао је Жељко Сушец, председник ГО СНС-а. Председник Месног одбора напредњака у МЗ „Младост” Божидар Николић каже да имају у виду да је грађанима потребан и банкомат, затим и то што у великом броју улица нема тротоара, и, наравно, да је велики проблем што се кишна каналиазција излива за време великих киша.

Првенствени циљ је да вратимо просторије Месној заједници, које су одузете ‘93-‘94. Затим, радили бисмо на враћању поште, јер тренутни простор је неадекватан - приватна кућа од 10-15 квадрата, рекао је Божидар Николић, председник МО „Младост” СНС-а. Месна заједница „Младост” је велика по површини, али обухвата и неколико насеља, истиче Сушец, додајући да зато неће заборавити ни староседеоце.

Ми, као одговорна власт, не смемо заборавити ни људе на Старој Миси, који се граниче са Баваништанским и Новосељанским путем, становнике Кудељарског насипа. Морамо да радимо боље, брже и морамо да радимо више јер је то у интересу грађана, казао је Сушец.