Вести

Северна зона отвара више хиљада нових радних места

Северна пословна зона, у коју је Панчево уложило више од три милиона евра, биће завршена до марта. Стратегија улагања у привредну инфраструктуру убрзо ће показати резултате. Нова радна места сада нису само предизборно обећање, најавио је повереник Градског одбора Српске напредне странке Жељко Сушец за портал еПанчево.

Северна индустријска зона биће комплетно инфраструктурно опремљена када окончану други велики пројекат, изградњу прве фазе потамишког колектора фекалне канализације. Нова зона биће представљена на свим међународним инвестиционим сајмовима у Европи. Са Министарством финансија радимо на процени вредности метра квадратног метра. Стварамо прилику за отварање више хиљада нових радних места, рекао је Сушец. Сушец је нагласио да инвестициона политика коју СНС спроводи у Панчеву, на задовољство грађана, сада добија коначне обрисе, као што пропали пројекти, "пред очима јавности уводе опозицију у стање стечаја".

Подсетићу на руину "Багремар" у коју су утрошили 1.3 милиона евра. Где су отишле те паре? Подсетићу и на фонтану у центру, вредну 9.7 милиона динара, која не ради, а за чију поправку је потребно додатних 4 милиона. Подсетићу и на "Тамиш капију", предизборни жути пројекат, спроведен на силу и на штету свих нас. То је жути пројекат због којег је град изгубио 50 милиона динара на основу судске пресуде власника приватне парцеле, коју је бивша власт незаконито узурпирала, рекао је Сушец.