Вести

СНС и коалициони партнери позивају грађане да 2.априла зокруже број 6, односно Александра Вучића

Градски одбор СНС и његови коалициони партнери позивају све грађане Панчева и Јужног Баната да у недељу 2. априла изађу на изборе и подрже председничког кандидата напредњака Александра Вучића. Заокружите број 6 и изборите се за још бољу Србију, рекао је Жељко Сушец, председник Градског одбора СНС-а.

Недеља 2. април је битан дан, јер се на тај дан одлучује о будућности Србије. Александар Вучић је већ доказао да ради у интересу Србије и у протекле три године Србија је кренула једном узлазном путањом када су економија и привреда у питању, стабилност , мир и безбедност и из тог разлога заслужује да буде председник свох грађана, рекао је Жељко Сушец, председник Градског одбора СНС-а. На претходним изборима определили смо се за политику болних, тешких и коренитих економских и других реформи коју спроводи коалиција СНС и СПС а, рекао је Никола Дангубић, председник Градског одбора СПС-а.

Председници градских одбора коалиционих партнера СНС такође су апеловали на грађане да 2. априла заокруже број 6.

Осврнувши се на кампању коју су спроводили противници политике за коју се залаже Александар Вучућ, Сушец је рекао да је била кратка и прљава.

Председнички избори заказани су за недељу 2. април. Кандидат СНС за председника Србије Александар Вучић налази се под редним бројем 6.