Вести

Почела друга фаза радова у улици Цара Лазара

Почела је друга фаза радова у улици Цара Лазара , због чега је од  22. фебруара  за саобраћај  привремено  затворен део улице Цара Лазара   у делу од Др Светислава Касапиновића до Жарка Фогараша. Планираноје да радови у Улици Цара Лазара буду завршени током јуна, каже Маја Витман, градска манаџерка.

Сви грађани који живе у овом делу града добили су обавештење од МЗ “Центар” да се због почетка радова у другој фази  у улици Цара Лазара од 22. фебруара  привремено затвараја улица   од Светислава Касапиновића  све до раскрснице Цара Лазара и доктора Жарка Фогараша.

Реконструкцијом улице  Цара Лазара, која је једна  од најпрометнијих И најзначајнијих у Панчеву,биће омогућено  спајање центра града са обилазницом на државни пут. Велики број наших грађана који живе и послују у овој улици добиће нове прикључке, довољно паркинг места истакла је Маја Витман

После  завршетка  прве фазе радова у улици Цара Лазара урађен је  први слој асфалта , паркинзи, ивичњаци а сада се постављају  бехатон плоче  на пешачко бициклистичким стазама. Планирано је и озелењавање улице Цара Лазара. Биће засађено 8.412 квадратних метара травњака, 350 нових стабала и 4.797 ниских четинара и украсног растиња.