Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ПАНЧЕВО

Поводом годишњице почетка агресије НАТО пакта на нашу земљу, градски одбор Српске напредне странке Панчево, подсећа грађане да никада не смемо заборавити злочине почињене од стране тадашњих светских моћника над Србијом.

Градски одбор СНС у Панчеву најоштрије осуђује нове претње убиством председнику државе

Градски одбор СНС у Панчеву најоштрије осуђује нове претње убиством председнику државе 

Градски одбор Српске напредне странке најоштрије осуђује претње убиством председнику државе Александру Вучићу које су се могле чути на данашњем скупу лажних патриота и представника бившег режима испред Председништва. 

ГрО СНС Панчево: Подршка председнику Вучићу за излазак на изборе!

Градски одбор Српске напредне странке у Панчеву даје подршку председнику Александру Вучићу у борби за очување Косова и Метохије!

Србија је уз председника Александра Вучића! Показаћемо и доказаћемо на изборима ако је потребно!

Градски одбор СНС Панчево пружа апсолутну подршку политици коју води председник Александар Вучић

Градски одбор СНС Панчево пружа апсолутну подршку политици коју води председник Александар Вучић и позива све чланове и симпатизере на јединство у наредном периоду који ће за нашу државу бити веома тежак и комликован.

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПАНЧЕВА: Од сутра почиње имунизација без заказивања

Од сутра почиње организована акција имунизације становника Панчева без заказивања вакцином Синофарм кинеског производача, у свим насељеним местима, саопштио је градоначелник Панчева Александар Стевановић.

СНС Панчево позвало надлежне органе да процесуирају вандале који су каменицама напали просторије странке пали просторије странке

Градски одбор Српске напредне странке Панчева позива надлежне органе да процесуирају и казне хулигане који су ноћас вандализовали и поразбијали просторије странке у Панчеву и да стану на пут дивљању разуларених хорди предвођених Млађаном Ђорђевићем, Драганом Ђиласом, криминалцима, фашистима и појединим страним служб

СНС ЈУЖНИ БАНАТ: Осуда безумног напада на Скупштину Србије

 

Српска напредна странка Јужнобанатског округа најоштрије осуђује синоћњи безумни напад хулигана на Скупштину Републике Србије, службенике Министарства унутрашњих послова, ватрогасце, медицинске раднике и имовину Града Београда.

 

Pages