Саопштења

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПАНЧЕВА: Од сутра почиње имунизација без заказивања

Од сутра почиње организована акција имунизације становника Панчева без заказивања вакцином Синофарм кинеског производача, у свим насељеним местима, саопштио је градоначелник Панчева Александар Стевановић.

СНС Панчево позвало надлежне органе да процесуирају вандале који су каменицама напали просторије странке пали просторије странке

Градски одбор Српске напредне странке Панчева позива надлежне органе да процесуирају и казне хулигане који су ноћас вандализовали и поразбијали просторије странке у Панчеву и да стану на пут дивљању разуларених хорди предвођених Млађаном Ђорђевићем, Драганом Ђиласом, криминалцима, фашистима и појединим страним служб

СНС ЈУЖНИ БАНАТ: Осуда безумног напада на Скупштину Србије

 

Српска напредна странка Јужнобанатског округа најоштрије осуђује синоћњи безумни напад хулигана на Скупштину Републике Србије, службенике Министарства унутрашњих послова, ватрогасце, медицинске раднике и имовину Града Београда.

 

Јужнобанатски СНС свом снагом уз Вучића

Јужнобанатски Окружни одбор СНС саопштио је да даје пуну подршку председнику Александру Вучићу и жели му брз опоравак.

 

„Тешке речи мржње које се упућују председнику, у овим тренуцима а које долазе од оних који желе да Србију врате у безнађе прошлости, одраз су безљудскости и за најјачу осуду.

СНС: ПАНЧЕВО ЈЕДИНИ ГРАД У СРБИЈИ КОЈИ МЛАДИМА ДАЈЕ БЕСПЛАТНЕ ВАУЧЕРЕ

Српска напредна странка позива све младе који напуне 18 година да дођу у градску управу и узму ваучере које могу да користе за све културне манифестације које се одржавају у Панчеву и месним заједницама.

Локална власт на челу са СНС, довођењем компаније ЗФ,доказала да мисли о грађанима и новим генерацијама

На конференцији за новинаре Градског одбора СНС, Саша Павлов градоначелник Панчева, је рекао да је захваљујући Стратегији развоја Града, усвојеној за перод од 2014. до 2020 године, локална самоуправа успела да обезбеди капиталне инвестиције и доведе једну од најјачих немачких компанија ЗФ у Панчево.

Градска менаџерка Маја Витман : Осуђујемо реторику и увреде Трифуновића и његових ментора из СзС

Градска менаџерка и представница Уније жена Градског одбора СНС у Панчеву Маја Витман најоштрије је осудила реторику и простаклук Сергеја Трифуновића и, како је истакла, његових -„сабораца“ из Савеза за Србију, поручујући да њихове фрустрације, лична незадовољства и животне неуспехе решавају на другачији начин.

ГО СНС Панчево : Подршка председнику Александру Вучићу, циљ опозиције изазивање насиља и пљачка

Градски одбор Српске напредне стране у Панчеву, на ванредној конференцији за новинаре , дао је пуну подршку председнику Србије и СНС Александру Вучићу у наставку спровођења политике која је у интересу наше државе, изјавио је Жељко Сушец, поручујући да је Српска напредна странка чврсто уз председника Александра Вучић

Павлов: Приче о преузимању ФК Динамо - ЛАЖ! Град ИНВЕСТИРА у спортску инфраструктуру

Градоначелник Панчева и функционер ГО. СНС Саша Павлов најоштрије је данас осудио пласирање нетачних информација у јавности о преузимању ФК Динамо. “Приче су исфабриковане и представљају најобичнију лаж”, рекао је Павлов.

Pages