Саопштења

Позиви на линч чланова породице Александра Вучића се настављају, грађани Србије то неће толерисати.

Градски одбор Српске напредне странке Панчева изражава дубоку забринутост због недавних претњи упућених Данилу Вучићу, сину председника Републике Србије.

Насилна мањина није Србија!

Градски одбор Српске напредне странке Панчево, осуђује још један у низу напада тајкунских медија на председника Александра Вучића. Опозициони медији су очигледно поново добили налог да позивају на насилну смену и линч председника Александра Вучића.

Истина и правда на страни српског народа

Градски одбор Српске напредне странке Панчево пружа искрену подршку председнику Александру Вучићу у његовој борби за одбрану националног идентитета и напорима да јасним аргументима, који су у прилог истини и правди, не дозволи да се укаља част српског народа.

Градски одбор Српске напредне странке Панчево предао je изборну листу кандидата!

Градски одбор Српске напредне странке Панчево предао je изборну листу кандидата за одборнике Скупштине Града Панчева ,,АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - ПАНЧЕВО СУТРА“ Градској изборној комисији. 

ГО СНС Панчево: Честитке новом мандатару Милошу Вучевићу

Градски одбор Српске напредне Панчево са  великим задовољством подржава предлог председника Републике Србији, Александра Вучића да на место мандатара именује Милоша Вучевића, досадашњег потпредседника Владе Србије и министра одбране.

„Умрлицом“ показују мржњу и фрустрацију Вучићем"

Опозиција поново удара на председника Александра Вучића, а најновија монструозна активност предвођена Драганом Ђиласом и Мариником Тепић, је само још један чин у низу исказивања да се насиљем боре за власт, уместо политичким програмом.

Још један дебакл опозиције

Напади на председника Вучића не престају данима уназад и да опозицији ништа није свето показују и на Дан државности. Ђиласов „ПрoГлас“ изнео је захтеве које сматрају нужним за одржавање избора. Један од њих јесте и да ни једна листа не сме да носи име Александра Вучића.

Pages