Вести

Функционери СНС из Панчева чистили Потамишје и Кеј

Активисти и функционери Градског одбора Српске напредне странке у Панчеву сакупљали су смеће, папире и кесе на тамишком Кеју. Они су својим личним примером показали колективну свест и како би град требало да изгледа.

Наследили смо хаос и злоупотребе ДС, а сада смо најбоља Болница

Наслеђено стање у панчевачкој Болници било је катастрофално. На нивоу хорор филмова. После 2016. држава на челу са тадашњим премијером Александром Вучићем и новом покрајинском администрацијом проценила је да је реновирање Опште Болнице у Панчеву приоритет.

Миленко Јованов : Јужнобанатски округ СНС пример свима како се добро функционише и ради

Потпредседник СНС Миленко Јованов и координатор СНС-а за Јужни Банат и потпредседник Извршног одбора Бранко Маловић обишли су данас градске и општинске одборе ове странке у овом округу. У Панчеву, на састанку Градског одбора, дочекао их је велики број чланова , активиста и симпатизера Српске напредне странке.

Нова пословна зона у Панчеву!

Северна пословна зона 2 биће проширена за 22, 6 хектара и ускоро на овом земљишту би нови инвеститор требало да почне да гради фабрику. Ову информацију потврдио је и председник Александар Вучић.

Унија младих СНС Панчево увек уз најугроженије становнике

Унија младих Српске напредне странке Панчево поручила је да се међународни Дан младих обележава са циљем да се укаже пажња тој популацији, њиховој способности и индивидуалности, али и решавању проблема.

Покрајински секретар за спорт Владимир Батез обишао нове спортске терене у школи у Омољици

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез обишао је данас нове спортске терене у ОШ „Доситеј Обрадовић“ у Омољици. Дочекао га је велики број мештана и малишана , који су између осталог имали и одбојкашки час под покровитељством покрајинског Одбојкашког савеза.

Захваљујући разумевању Александра Вучића и одговорне политике СНС, реконструисана панчевачка Болница друга у Србији по квалитету!

Према речима директора Опште болнице у Панчеву  и председника Савета за здравство СНС др Слободана Овуке, наши суграђани дочекали су после више од 20 година,  нов , комплетно реновиран интернистички блок.

Председник Србије Александар Вучић отворио фабрику „ZF Friedrichshafen AG“ у Панчеву

 

Председник Републике Србије Александар Вучић и председник Покрајинске владе Игор Мировић присуствовали су данас у Панчеву отварању нове фабрике немачке компаније  „ZF Friedrichshafen AG“ за производњу аутоделова, инвестицију вредну 160 милиона евра.

 

Председник Вучић у среду 12. јуна отвара компанију ZF

У панчевачку фабрику за производњу погонских система за електрична возила немачки ZF ће уложити 160 милиона евра, пишу регионални портали.

Медији у региону на насловним странама данас преносе причу о томе како у Србији ниче немачка фабрика од 160 милиона евра. 

Pages