Вести

Убедљива победа листе „Александар Вучић – Панчево сутра“

Александар Стевановић носилац листе „Александар Вучић – Панчево сутра„ гласао је у Месној заједници Горњи град. Он је ПОСЛЕ ПОБЕДЕ захвалио грађанима Панчева на поверењу И најавио наставак реформи И започетих пројеката.

Александар Вучић – Панчево сутра“ гарант наставка развоја у свим областима

Кандидати за одборнике у Скупштини Града Панчева и представници Српске напредне странке са коалиционим партнерима, након што су јуче за свега сат и по сакупили преко 2.000 потписа подршке, први су јутрос предали сву неопходну документацију Градској изборној комисији за изборну листу „Александар Вучић – Панчево сутра“.

Министарка Вујовић: За три године више од 100 милиона за пројекте у Јужном Банату

Министарка за заштиту животне средине Ирена Вујовић, током данашње посете Панчеву, рекла је да ће се изградњом хале и опреме повећати проценат рециклаже у складу са принципима циркуларне економије, што ће знантно дпроинети здравијој животној средини.

Положен камен темељац за изградњу тренинг центра у Панчеву

Александар Стевановић, градоначелник Панчева, проф. др Габријела Грујић директорка Канцеларије за дуално образовање и Национални оквир квалификација су са Ненадом Дојчиновић, директором Машинске школе „Панчево“ положили камен темељац за изградњу Тренинг центра у Панчеву.

Рехабилитација пута Панчево – Баваниште у завршној фази

Александар Стевановић, градоначелник Панчева је са Гораном Весићем, министром грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Зораном Дробњаком, директором предузећа Путеви Србије обишао радове на рехабилитацији пута Панчево-Баваниште.

Улица Светозара Шемића ускоро у новом руху, поставља се завршни слој асфалта

Урађени су радови на реконструкцији водоводне мреже, фекалне канализације, дограђена је фекална канализација у дужини од 200 метара. Урађен је коловоз у дужини нешто више од 1000 метара. Урађени су радови на електро инсталацијама

Адаптација просторија Удружења инвалида у Панчеву

Никола Селаковић, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Биљана Барошевић, помоћник министра у Сектору за заштиту особа са инвалидитетом и градоначелник града Панчева Александар Стевановић, обишли су радове на адаптацији просторија Удружења инвалида рада и особа са инвалидитетом града Панчева.

Pages