Вести

Вучић: Панчево данас један од најјачих градова у Србији

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас, после приказа способности 72. бригаде за специјалне операције и презентације противоклопног система “корнет”, да Град Панчево, као један од највећих индустријских центара, има много бољу будућност него што је имао.

Градоначелник Стевановић уручио 41 уговор грађанима за замену столарије

У Малој сали Градске управе уручен је 41 уговор Панчевцима који су се јавили на Јавни позив  како би остварили  право и добили бесповретну субвенцију за замену столарије у својим домовима и повећали енергетску ефикасност. За ову намену Град Панчево је издвојио два милиона динара.

Садња дрвећа у Рафинерији нафте у Панчеву

Предраг Живковић, члан Градског већа града Панчева задужен за саобраћај и комуналну делатност, учествовао је у садњи дрвећа у Рафинерији нафте у Панчеву заједно са Иваном Хаџи Стошић, државном секретарком у Министарству заштите животне средине у Влади Републике Србије, Вадима Смирновим,

Представљен јавности План развоја града Панчева 2022 2028

Пројекат израде Плана развоја Града Панчева 2022-2028 суфинансиран је средствима Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу. Одлука о изради Плана развоја Града Панчева од 2022-2028.

Презентација будућег изгледа Улице цара Лазара

Реконструкција Улице цара Лазара почела је 12. новембра, а њен завршетак планиран је за 180 календарских дана. Првом фазом радова обухваћен је део од Војводе Радомира Путника до Доктора Светислава Касапиновића. Крај ових радова паниран је до краја ове године.

У Панчеву за 15 месеци урађена 91 улица – 44.5 километара путева и 3 километра пешачких стаза

Градска менаџерка Панчева Маја Витман посетила је данас радове на асфалтирању у Банатском Новом Селу, где је истакла да је у насељеним местима и граду, за 15 месеци, урађена 91 улица, 44.5 километара путева и 3 километра пешачких стаза.

Pages