Вести

Вања Удовичић и Покрајински секретар Дане Баста посетили Панчево

У оквиру обиласка локалних самоуправа широм Србије, министар омладине и спорта Вања Удовичић и Покрајински секретар Дане Баста данас су посетили општину Бела Црква, Алибунар и град Панчево.  Они су у директној комуникацији са локалним самоуправама разговарали о изазовима са којима се суо

Божић, Ристовски, Кисић Тепавчевић и Младеновић обишли столарску радионицу у Старчеву

Сандра Божић, Лазар Ристовски, Дарија Кисић Тепавчевић и Марко Младеновић посетили су данас Јужнобанатски округ и обишли столарску радионицу Ненада Милетића у Старчеву, надомак Панчева.

Почела друга фаза радова у улици Цара Лазара

Почела је друга фаза радова у улици Цара Лазара , због чега је од  22. фебруара  за саобраћај  привремено  затворен део улице Цара Лазара   у делу од Др Светислава Касапиновића до Жарка Фогараша. Планираноје да радови у Улици Цара Лазара буду завршени током јуна, каже Маја Витман, градска манаџерка.

Министар Недимовић посетио пољопривредна газдинства у Старчеву и Локвама

Министар Пољопривреде, шумрства и пољопривреде, Бранислав Недимовић, посетио је газдинства у Старчеву и Локвама. Министар је разговарао са пољопривредницима из Јужног Баната о актуелним конкурсима у пољопривреди, потребама произвођача и начинима на које држава може да помогне.

Наставља се асфалтирање улица у Качареву

Од почетка године у Качареву су асфалтиране улице Пролетерска, Косовска, Херцеговачка и део улице Ратка Павловића. Асфалт ће добити и Улица Бориса Кидрича, у којој су радови у току. Мештани после више од 30 година добијају асфалт какав заслужују.

Почиње друга фаза радова улице Цара Лазара

Радови на првој фази реконструкције улице Цара Лазара се приводе крају. По завршетку ове фазе, радови у једној од најзначајних улица у Панчеву биће настављени како би она добила, по окончању свих радова потпуно нов изглед.

Двориште Америчких зграда ускоро добија нови изглед

У току је реконструкција дворишта “Америчких зграда”. У Градској управи Града Панчева на презентацији су представљени планирани радови и коначни изглед овог дворишта након реконструкције. Вредност инвестиције је 76 милиона динара.

Pages