Вести

СНС Панчево: Вандализам и насиље у правној држави неће проћи, пристојна Србија ће победити

Повереник Српске напредне странке у Панчеву Саша Левнајић изјавио је данас да оно што гледамо претходна два дана, шта се догађаја у Београду, Новом Саду и Нишу, је врло добро организована прича људи који желе да дестабилизују Србију.

 

Активисти СНС широм Панчева представљали резултате рада и разговарали са грађанима

Градски одбор Српске наредне странке Панчево  организовао је данас акцију у склопу  предизборне кампање на 15 локација у граду.

Активисти Српске напредне странке у Панчеву делили су пропангадни материјал суграђанима и представљали резултате рада ове странке и локалне самоуправе у предходном периоду.

Орлић у посети панчевачком СНС-у

Члан председништва Српске напредне странке и заменик шефа посланичке групе СНС у Скупштини Србије Владимир Орлић посетио је данас град Панчево и Градски одбор Српске напредне странке, где је разговарао са чланством.

 

Селаковић у посети Градском одбору СНС у Панчеву

Генерални секретар председника Србије Никола Селаковић, као члан Председништва СНС, посетио је Панчево где је грађанима али и својим страначким колегама поручио да очекује да 21. јуна искористе шансу и изаберу бољу будућност за нашу децу.

 

Ситуација са вирусом у Јужном Банату стабилна, Град увео мере у складу са ванредним стањем

После састанка Градског штаба за ванредне ситуације градоначелник Саша Павлов саопштио је да је донета одлука о радном времену угоститељских објеката, односно њихово ограничавање рада до 18х. АТП ће за сада саобраћати по недељном реду вожње. Павлов је апеловао да грађани поштују одлуке државе.

 

Град Панчево у три пројекта јавно-приватног партнерства

У циљу бржег решавања комуналних проблема у области јавног превоза, јавног осветљења и путне инфраструктуре Град Панчево је ушло у три пројекта јавно-приватног партнерства. Реч је о поступку који омогућава уштеде у буџету Града, а уштеђена средства ће бити искоришћена за додатно побољшање комуналних услуга.

Председник Вучић: Ово је један од најважнијих корака које смо направили, за ово живите и радите!

Фабрика немачке компаније Бросе, која данас почиње да се гради у Панчеву, једна је од најбољих ствари која се Србији догодила у последњих 50 година, поручио је данас председник Александар Вучић.

Градски одбор СНС у Панчеву предао листу за локалне изборе

Градски одбор Српске напредне странке Панчево предао је изборној комисији листу за предстојеће локалне изборе који су расписани за 26. април. Листу у име градског одбора Српске напредне странке предао је повереник Саша Левнајић.

 

Pages