Вести

Адаптација просторија Удружења инвалида у Панчеву

Никола Селаковић, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Биљана Барошевић, помоћник министра у Сектору за заштиту особа са инвалидитетом и градоначелник града Панчева Александар Стевановић, обишли су радове на адаптацији просторија Удружења инвалида рада и особа са инвалидитетом града Панчева.

Одржана прва акција „Улепшајмо Котеж“

Еколошка акција “Улепшајмо Котеж” одржана је данас у Панчеву у насељима Котеж 1 и Котеж 2. Организатори су Месна заједница Котеж и удружење грађана “Да се не забораве” уз помоћ и подршку ЈКП „Хигијена“ и ЈКП „Зеленило“.

Град Панчево на потписивању уговора за доделу средстава за суфинансирање пројеката пошумљавања

Градска менаџерка Маја Витман присуствовала је данас у име Града Панчева потписивању уговора за доделу средстава за суфинансирање пројеката пошумљавања у циљу заштите и очувања предеоног диверзитета у 2023. години, у Министарству заштите животне средине, у Палати Србије у Београду.

Министарка Јелена Танасковић посетила домаћинства у Панчеву и Сефкерину

Министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Јелена Танасковић посетила је у Сефкерину домаћинсто породице Петров Министарка је такође посетила и домоћинство породице Стељић у Панчеву. Она је ову прилику искористила да разговара са пољопривредницима.

Pages