Вести

Град донирао кров над главом за 15 породица

Избегличким породицама из Босне и Херцеговине и Хрватске, а које живе на подручју Панчева, градоначелник Панчева, Александар Стевановић, уручио је 15 уговора за куповину сеоских кућа са окућницом. Вредност донације за сваку кућу појединачно је 11.000 евра.

Од почетка приватно – јавног партнерства Град Панчево асфалтирао 40 улица – и то није све

Менаџер Града Панчева Маја Витман, приликом посете Караули, најавила је да ће одмах после Ускршњих праника почети радови на рехабилитацији путне инфраструктуре у овом делу града.

Витман Нова улагања у путну инфраструктуру на територији града

Градска менаџерка Маја Витман обишла је данас мештане Иванова и Старог Тамиша, како би најавила нова улагања у путну инфраструктуру која ће се радити у наредном периоду. Ове две месне заједнице, после више деценија, добиће асфалтиране улице.

ПАНЧЕВО ЈЕ ГРАД СПОРТА! Стевановић жестоко одговорио Ђиласу на још једну лаж

Таблоидни портал, под диригентском палицом тајкуна Драгана Ђиласа, у веома тенденциозном тексту, изнео је низ неистина на рачун градске власти и односа према спорту у Панчеву, истакао је данас на конференцији за новинаре градоначелник Панчева Александар Стевановић.

40 улица сређено за само три месеца, приватно-јавно партнерство од капиталног значаја за Панчево

Пројекат јавно-приватног партнерства, везан за уређење и изградњу путева и улица, од капиталног је значаја за све Панчевце, јер је за свега три месеца сређено 40 улица Приватни партнер је у обавези да, без накнаде, одржава урађене путеве у периоду од пет година, каже менаџер Града Панчева Маја Витман.

Граду Панчеву 4 милиона динара за пошумљавање

На конкурсу Министарства за заштиту животне средине Граду Панчеву одобрено је 4 милиона динара за пројекат пошумљавања. Панчево ће у овај пројекат уложити двоструко више средстава, па ће са око 15 милиона динара бити одржавани постојећи ветрозаштитни појасеви и посађени нови.

Завршетак радова на рехабилитацији у Долову

Маја Витман, градска менаџерка, посетила је Долово поводом завршетка радова на рехабилитацији по пројекту јавно-приватно партнерство за финансирање, реконструкцију, рехабилитацију и одржавање путева у зимском и летњем периоду.

Градоначелник Панчева потписао Уговор са Министарством за заштиту животне средине

Градоначелник Панчева Александар Стевановић данас је у Министарству за заштиту животне средине са министарком Иреном Вујовић потписао Уговор о суфинансирању пројекта пошумљавања на територији Панчева у 2021. години. Уговор је вредан четири милиона динара.

 

Велика акција садње у МЗ Војловица

Традиционална акција садње дрвећа спроведена је овог пута у Војловици, на први дан пролећа. Посађене су саднице трешње. Због тренутне ситуације са корона вирусом, грађани нису учествовали.

Pages