Вести

Александар Вучић – Панчево сутра“ гарант наставка развоја у свим областима

Градска изборна комисија констатовала је да је предата документација комплетна и да ће после провере свих изјава бирача који су потписом подржали ову листу, а најкасније у року од 48 сати, донети решење о испуњености услова за учешће на локалним изборима у Панчеву расписаним за 2. јун.

Том приликом, окупљенима се обратио актуелни градоначелник Панчева и један од повереника Градског одбора Српске напредне странке Панчево Александар Стевановић.
„Потписи подршке говоре да је Српска напредна странка у претходном периоду радила заиста добар и озбиљан посао у Панчеву и да су људи који живе на територији Града Панчева задовољни.

Ми не стајемо са радом. Спроводимо озбиљне и велике капиталне пројекте. Желео бих да поменем неке од пројеката који нас чекају у наредном периоду. То су, пре свега, изградња канализационе мреже у свим насељеним местима у Панчеву. Ово је нешто што сви наши суграђани и суграђанке који живе на територији Града Панчева од нас траже и то ћемо сигурно урадити у наредне четири године.

Оно што је посебно важно да се помене јесте једна од великих капиталних, државних, инвестиција која ће се реализовати на територији Града Панчева, сектор Ц обилазнице око Београда, испуњење вишедеценијског сна Панчевки и Панчеваца да Панчево има директан излаз на ауто-пут. Пројектно-техничка документација се завршава, радови ће кренути у најкраћем могућем року и сан ће постати јава и то је нешто што је феноменално за Град Панчево“, рекао је Стевановић. 

Он је нагласио да то није све, а потом је апострофирао наставак реализације пројеката јавно-приватног партнерства по питању изградње путне инфраструктуре на територији Града Панчева, као и ширење мреже предшколских установа.„То смо пре четири године први пут презентовали и реализовали. Обећано – учињено. Шест улица је реконструисано потпуно, а око 106 улица и преко 150 километара асфалта је рехабилитовано у Граду Панчеву и то је податак којим се изузетно поносимо.

Пре четири године смо рекли и то настављамо да радимо у континуитету, отварамо нове вртиће и у њима нова радна места. У плану је изградња два нова вртића за наше најмлађе суграђане на територији насеља Стрелиште и Младост. Добићемо 400 нових места, у наредних годину, годину и по дана, али морам да подсетим да смо у претходне четири године отворили близу 300 нових места за наше најмлађе суграђане“, истакао је Стевановић.

Рекао је и да постоји много других пројеката које ће током кампање презентовати и као и досадашње успешно реализовати, кроз политику континуитета и уз добру сарадњу са републичким и покрајинским извршним органима.„Најважнија порука јесте да је за нас свака тачка у граду подједнако битна, што смо показали и доказали и тако ће бити и у будућности. Надам се да ћемо 2. јуна поново добити поверење наших суграђана и позивам их све да изађу и својим гласом подрже листу „Александар Вучић – Панчево сутра“. Обећавам да ћемо ми наставити у континуитету да радимо све оно што је од интереса за Панчевке и Панчевце“, нагласио је Стевановић.

 

 

 

Извор: Е-Панчево