Градски одбор Српске напредне странке Панчево најоштије осуђује насилни покушај упада у Скупштину града Београда

Иронично је што се представници и присталице листе „Србија против насиља“ понашају насилно, дивљачки разбијајући и уништавајући народну имовину. По ко зна који пут опозиција не може да поднесе пораз и насилним путем покушава да прекроји изборну вољу грађана Србије, која је исказана на изборима. Народ је своје поверење дао недвосмислено Српској напредној странци, што показује и убедљива већина освојених гласова, јер је  опозиција понудила једино политику мржње, без програма и циљева који би требало да унапреде живот грађана и обезбеде стабилност и развој земље.

Држава је изнад свега и нико неће успети на улици да мења изборну вољу грађана. Апелујемо на све надлежне органе да вандале и хулигане најоштрије и у најбржем могућем року санкционишу, јер ово није Србија коју пристојан народ жели да гледа и у којој жели да живи.

Свим срцем уз председника Александра Вучића! Живела пристојна и снажна Србија!

ГО Српске напредне странке Панчево