Србија против насиља” или насиљем на Србију !

Градски одбор Српске напредне странке Панчево најоштрије осуђује данашње понашање дела опозиције у Скупштини Србије.

Окупљени око коалиције  „Србија против насиља” поново демантују властите терминалне вредности њиховог слогана и принципа политике које наводно заступају.

Највећи српски тајкун, Драган Ђилас, опет је пао на испиту примерног понашања. Допада му се парламент, али није заговорник парламентарног понашања! То је доказао и овај  пут када је на конститутивној седници Народне скупштине Републике Србије вређао посланике са листе Александар Вучић - Србија не сме да стане.

Као што се у криминалној организацији зна ко шта ради, по истом принципу функционише и „Србија против насиља”, па је вођа ове политичке организације вређао посланике  са поненуте листе, док су његови саборци опструисали председавајућег Стојана Раденовића.

Градски одбор Српске напредне странке Панчево апелује на надлежне да овакво понашање не толеришу и да се обезбеди поштовање нормативног оквира када је у питању рад парламента.

Градски одбор Српске напредне странке Панчево