Вести

Димитрија Туцовића пре рока

Након непуна два месеца цела Улица Димитрија Туцовића  је завршена. Њена последња деоница Војводе Петра Бојовића пуштена је јуче( У ПОНЕДЕЉАК)  саобраћај.

Улица Димитрија Туцовића, цела траса, добила је нови бољи изглед завршетком њене последње деонице. Она је рехабилитована целом дужином од Моше Пијаде до Доктора Жарка Фогароша, а радови су завршени за непуна два месеца. Последња деоница Димитрија Туцовића завршена је у понедељак када је и пуштен саобраћај у Улици војводе Петра Бојовића.

Да је Панчево постало право градилиште доказ су радови који се спроводе и другим деловима града. Тренутно се на Стрелишту ради Улица Вељка Влаховића, а пре ње су урађене четири улице.

Радови  у Улици Вељка Влаховића почињу у среду, 21. септембра, па ће зато део од Душана Петровића до Цвијићеве бити затворен. Од 7. октобра реализоваће се трећа фаза раадова, па ће тако бити затворен део Улице Вељка Влаховића од Цвијићеве до Иве Андића. Такође и на Миси ускоро почињу радови на изградњи недостајуће водоводне  мреже у Охридској, Власинској и Кордунашкој, након чега ће ове улице бити асфалтиране.