Вести

Градски одбор СНС у Панчеву прославио славу Свету Петку

Српска напредна странка данас свечано обележава славу Свету Петку.. У духу традиције, прослава је почела дочеком чланова градског одбора у Панчеву, од стране овогодишњег домаћина покрајинског посланика и члана Главног одбора СНС Ивана Тешића. Славу од следеће године „преузима“ Александар Стевановић, градоначелник Панчева.

 

“Имамо чиме да се поносимо у целом свету као што каже и наш предедник . Пример смо културног наслеђа, и наставићемо заједно да радимо на томе. Ево дочекали смо да се заврши и храм Светог Саве. Сада смо “светлост” у Европи и треба да наставимо да волимо своје, поштујемо тудје и како каже Светосавље да љубимо стопе наших предака” рекао је јереј Велимир Бирманац.

 

Свечани чин ломљења славског колача обављен је тачно у 11 сати.

 

“Славећи овај дан имамо обавезе пре свега да помогнемо људима у овим тешким временима што смо показали у претходном периоду и оно што је показао и наш председник Александар Вучић. На нама је да дамо маскимум сада. Желим да следеће годие овај свети дан дочекамо у што већем броју. Хвала свима што сте дошли, живела СНС, живела Србија, живео председник Алескандар Вучић” додао је Иван Тешић.

 

Градски одбор Српске напредне странке у Панчеву обележио је своју славу Свету Петку, а на овом значајном догађају присуствовао је мали број функционера странке, пре свега због ситуације са вирусом Цовид-19.

 

Сви присутни поштовали су мере безбедности које су прописане.