Вести

На Стрелишту почели радови на рехабилитацији коловоза

Данас су почели радови на рехабилитацији коловоза у насељу Стрелиште. Радиће се Улица Лазе Костића, Војслава Илића, Исидоре Секулић, Вељка Влаховића, Михајла Петровића Аласа, Вељка Петровића и Мажуранићева. Радови су обележени адекватном саобраћајном сигнализацијом.

После више деценија почели су радови на рехабилитацији коловоза у насељу Стрелиште. Радови су стартовали у Мажуранићевој улици, а у наредном периоду радиће се и Улица Лазе Костића, Војислава Илића, Исидоре Секулић, Вељка Влаховића, Михајла Петровића Аласа и Вељка Петровића. Према речима мештана овог насеља, нов коловоз ће им много значити.

Градоначелник Панчева Александар Стевановић је истакао да ова улагања показују колико је пројекат ЈПП значајан за град Панчево. Према његовим речима, партнер на пројекту је поуздан и достојан овог великог задатка.

Град Панчево равномерно улаже како у самом граду, тако и у свим насељеним местима, истиче Стевановић.

Одвијање саобраћаја биће регулисано привременом сигнализацијом и наизменичним пропуштањем возила једном траком. Моле се учесници у саобраћају да поштују сигнализацију и да прилагоде брзину кретања условима на путу.

Извор; РТВ Панчево