Вести

Представљен јавности План развоја града Панчева 2022 2028

Пројекат израде Плана развоја Града Панчева 2022-2028 суфинансиран је средствима Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу. Одлука о изради Плана развоја Града Панчева од 2022-2028. усвојена је на Скупштини одржаној 2.априла ове године.

Одлука о изради Плана развоја Града Панчева од 2022-2028. усвојена је на Скупштини одржаној 2.априла ове године. Председник Координационог тима је градоначелник Александар Стевановић, а заменик Маја Витман.Овом приликом градска менаџерка Маја Витман је на презентацији одржаној тим поводом рекла да је важно да грађани знају да се тренутно ради активно на изради најважнијег плана и овим путем их позвала да активно учествују.  Фокус групе заказане су за 29. новембар у 6 области планирања, рекла је Маја Витман, градска менаџерка.

До сад је урађена обука свих учесника овог захтевног пројекта, Координационог тима за израду Плана развоја Града Панчева 2022-2028, уз подршку консултантског тима, који чине Бусинесс Девелопмент Солутионс Цонсалтнинг доо и Економски факултет Универзитета у Београду.

У претходном периоду извођењем великих инфраструктурних радова, реконструкцијом улица у граду и селима пројектом јавног приватног партнерства, реализацијом пројекта аутотранспортног предузећа грађани имају боље услове.

Тема данашњег обраћања била је упућивање јавности о утврђивању тематским групама  као и позив за учешће. Пројекат израде Плана развоја Града Панчева 2022-2028 суфинансиран је средствима Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу.