Вести

Пресечен славски колач у ГО СНС у Панчеву

Српска напредна странка данас свечано обележава славу Свету Петку. У духу традиције, прослава је почела дочеком чланова градског одбора у Панчеву, од стране овогодишњег домаћина, повереника ГО СНС и градоначелника Панчева Александра Стевановића.

Српска напредна странка обележила је своју славу у свим одборима у Србији, као и у Јужном Банату. Тиме ова странка показује јединство и снагу у свему што ради и чиме се бави. У ГО СНС у Панчеву уз присуство чланова и пријатеља странке, пресечен је славски колач.

– Нека заиста пресвета мати Параскева буде ваша заштитница а уједно да се угледате на њу, да се молите да вам помогне у овим тешким временима, да чувате и добро руководите нашом државом и нашим градом. Нек вас Господ штити, чува, руководи а ви увек да имате пресвету Параскеву на уму.

Страначкој слави у Панчеву присуствовале су званице из политичког, друштвеног и привредног живота. Домаћин славе, повереник ГО СНС и градоначелник Панчева Александар Стевановић, честитао је славу свим грађанима који славе, али и партијским колегама.

– Браћо и сестре хвала вам што сте данас овде на дан Свете Петке, заштитнице наше странке. Хвала вам што смо се окупили данас у нади за што бољим здрављем, то је оно што је најважније, али и у нади да ћемо имати велику подршку на путу којим идемо за напредак и бољитак и нашег града и наше државе. Желим вам срећну славу и пре свега добро здравље али и пуно среће и личног и пословног успеха.

Александар Стевановић предао је кумство за следећу годину Нади Милановић, функционерки СНС.Славу Свету Петку обележавају и одбори Српске напредне странке у целом Јужном Банату.