Вести

СНС Панчево: Пајтића дочекало двадесетак људи

Српска напредна странка једва чека изборе у Панчеву, Војводини и Србији, са радошћу с обзиром да су грађани пре свега нашег града препознали катастрофалну политику коју Демократска странка води у Војводини 15 година, окружена аферама и пљачкашким приватизацијама, наводи се у саопштењу ове странке. Подршка коју Демократе имају показује и број грађана тј. чланова ДС-а који се окупио на дочеку њиховог председника у Панчеву, испред градске Болнице где их је било једва двадесетак, наводи СНС. СхареТхис
У саопштењу Српске напредне странке пише: Одушевљени доласком свог председника и хонорарног премијера Војводине Бојана Пајтића нису приметили ни да се њихов лидер непрописно и паркирао. Мада то је и најмањи проблем. Панчевци су „дебело“ на својој кожи осетили владавину ДС у покрајини. Поред тога што смо као град плаћали дугове Фонда за капитална улагања Војводине у висини од 300 милиона динара за завршене улице у Панчеву, остали смо град са недовршеним инвестицијама. И што је најгоре оним инвестицијама које погађају најосетљивије категорије становника.
Уместо што је „владар из сенке“ обишао, како смо чули Сигурну кућу, боље да је отишао да обиђе интерно одељење Болнице, која је у ингеренцији управо покрајине и које изгледа као пропала шупа и која је ругло и срамота за Град Панчево, првенствено за пацијенте који долазе. Пар метара напред је и недовршена зграда Завода за јавно здравље коју је такође финансирао Фонд за капитална улагања, односно покрајина. Зграда годинама ако не и деценију, стоји, недовршена и послужила је само за прање новца. Могао је да скокне и пар стотина метара даље да одгледа и неку утакмицу у Хали Багремар. Могао је да је хала завршена за Универзијаду 2009 године. Уместо тога добила је надимак „Скадар на Бојани“.
Грађани су схватили да Бојан Пајтић и Демократска странка продају маглу и да раде све само да би сачували своје фотеље и да им је на последњем месту брига о становништву, развитак и напредак државе. Српска напредна странка за разлику од ДС власт не схвата као трезор из којег узима ко шта хоће, већ као одговорност и обавезу према грађанима. Ми као странка имамо спреман програм за опоравак Војводине од катастрофалне владавине Бојана Пајтића и сигурни смо да ће грађани то препознати 24. априла и коначно послати и Пајтића и ДС у политичку историју. Не бринемо ми за господина Пајтића и његове најближе сараднике, они ће дан, два после избора отићи на неко егзотично летовање, наводи се у саопштењу СНС.