Вести

Унија младих СНС а организовала акцију чишћења и уређења зелене површине

Унија младих Српске напредне странке Панчево обележила је Светски дан заштите животне средине, уређењем зелене површине на углу улица Матије Гупца и Марка Кулића.

Офарбано је дечје игралиште, сакупљен је отпад и посађене су саднице. Акцију су подржали и повереници Градског одбора Српске напредне странке, Александар Стевановић и Марко Младеновић  . 

Поводом Светског дана заштите животне средине Унија младих Српске напредне странке Панчево организовала је акцију чишћења и уређења зелене површине – на потезу где се укрштају улице Матије Гупца и Марка Кулића. “Осмишљавањем и организовањем оваквих акција желимо да подигнемо еколошку свест људи о значају животне средине, како за очување природе и окружења, тако и за унапређење јавног здравља”, рекла је Маријана Кесић, одборница Скупштине града Панчева.

Зелена површина у непосредној близини поменутих улица и обале реке Тамиш обогаћена је са 10-ак нових садница. Дечије игралиште добиће нови сјај, а седишта на клацкалицама и љуљашкама биће постављена накнадно, рекла је Снежана Поморишац активисткиња Уније младих Српске напредне странке и додала да увек са задовољством учествује у акцијама које доносе бољитак свима.

Акцију организовану поводом обележавања Светског дана заштите животне средине својим присуством подржали су и повереници Градског одбора Српске напредне странке –  Александар Стевановић и Марко Младеновић.  Свој допринос овој акцији дало је више од 30 активиста Уније младих СНС-а.

 

Извор:РТВ Панчево