Вести

Завршавају се радови у Северној пословној зони

Опремање Северне пословне зоне је и даље у току, Град шири своје капацитете у циљу привлачења великих компанија. Такође се наставља са уређењем инфраструктуре, како би Панчево било идеално за привлачење инвеститора. 

Опремање северне пословне идустријске зоне био је предуслов за стварање могућности којим би се привукли страни инвеститори. Када је напављена у наш град су “дошла” два гигатна најпре “ЗФ”, а онда и “Бросе”. Панчево је наставило да ради и гради и улаже у овај део како би се привукле и друге велике компаније, које би отвориле још радних места.

Градоначелник Стевановић није крио задовољство што су урађени сви  задаци који су им били поверени.

У току је четврта фаза уједно и последња у Улици 7. нова. Да би Северна пословна зона могла да функционише било је нопходно урадити и Потамишки колектор до Луке Дунав, комплетну водоводну мрежу, да се поставе оптички и средње напонски каблови. Уређени су и канали за одвођење атмосферских вода.

Међутим, како наглашава Маја Витман овде није крај радовима.

Панчево као град који много улаже у своју инфраструктуру наставиће да са визијом којом се и до сада водио. Стварањем могућности и услова како би млади остали у овом граду понудиће својим становницима све оно што је непходно за добар и квалитетан живот у нашем граду.