СНС ПОНОСАН НА КУЛТУРНИ ЦЕНТАР

После Скупштине, на којој скоро уопште није било расправе са говорнице, трећи пут новинарима се у холу обратила одборничка група Српске напредне странке. Овај пут истакли су рад Културног центра у 2014. години. Директор Немања Ротар је казао да је потврда њиховог успешног рада и то што је фирма која оцењује пословање установа културе Панчевце сврстала у сам врх. Током 2014. године у Културном центру радило се много, казао је пред новинарима директор Немања Ротар након завршетка седнице, пошто су одборници без расправе усвојили извештај о раду ове установе културе у 2014. години.

Имали смо три фестивала, два значајна бијенала, промоције две капиталне књиге - 50 година рада Културног центра и каталог бијенала. У копродукцији са Народним позориштем остварили смо сјајну представу која је била представа сезоне - „Мајка Храброст“ Бертолта Брехта у режији Ане Томовић, а скоро је била још једна копродукцијска представа - „Моје награде“, према тексту Томаса Берхарда. Било је више од сто концерата које су суграђани могли да прате. Посета је била заиста велика - сто двадесет хиљада људи је ушло у Културни центар. Све у свему, сјајна година, изјавио је Немања Ротар, директор Културног центра.

За добар резултат у раду заслужни су и сви запослени, рекао је још Ротар, наводећи као аргумент успешног рада Културног центра и то што је признање стигло и од фирме која се бави проценама пословања, која је ову панчевачку установу културе уврстила у једну од најбољих у Србији.