Саопштења

ДРАГОЉУБ МИЋУНОВИЋ ЈЕ НА НАЈБРУТАЛНИЈИ НАЧИН ЗЛОУПОТРЕБИО СВОЈУ КРАТКОТРАЈНУ ФУНКЦИЈУ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/03.06.2016.

Српска напредна странка саопштава да је Демократска странка показала, још једном, своје право лице – лажни демократа, Драгољуб Мићуновић, председавајући на данашњој седници новог сазива Скупштине Србије, злопутребио је на најбруталнији начин своју краткотрајну функцију и нанео дуготрајну срамоту српском парламентаризму.

Представници ДС-а, без икаквог правног основа и скандалозно кршећи Пословник о раду током целе данашње седнице, онако како то само лажне демократе знају, самовољно, и на најбахатији начин, спречили су избор председника и потпредсeдника Скупштине Србије и даљи рад парламента, подсећајући грађане на своју стару праксу – урушавања институција.

Демократска странка овим срамним чином казнила је све грађане Србије који чекају доношење модерних закона и даљи напредак Србије.

Несхватљиво нам је да се било ко, па таман то био и ДС, грчевито бори против рада Скупштине, чији је једини циљ доношење закона и користи свим грађанима.

Лажне демократе, исти они који су олако запалили Скупштину, крали чак и уметничке слике и фотеље из највишег представничког тела свих грађана, којима је нормално да се туку на улици са грађанима, који свакодневно шире говор мржње, вређају жене и новинарке, вређају националне мањине, и данас су, чим су уграбили прилику, грубо злоупотребили свој положај и поново се ругали демократији у Србији.

Српска напредна странка поручује лажним демократама да ћемо се још јаче борити, свим легитимним средствима, против њиховог лоповлука, самовоље и свакодневних лажи и чинити све да од Србије коначно створимо пристојну, модерну и уређену државу.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА