Саопштења

Где је олимпијски базен који је обећала Весна Мартиновић?

Прошло је скоро пет година како су Панчевцима, Демократска странка и Весна Мартиновић, тадашња градоначелница, обећали изградњу Олимпијског базена у Панчеву.

Као што сте сведоци...њега и даље нема. Планирано је било да кошта 600 милиона динара. Чак је био и предлог да Град прода незавршену халу „Багремар“. Амбициозно замишљен пројекат, имао је у плану да под истим кровом буде још један мањи базен, фитнес и спа центар, трибине.... Пројектанти су тада казали један од најсавременијих базена у овом делу Европе“. Све би то оквирно тада коштало око 8 милиона евра. Панчевци, нажалост, имају лоша искуства са капиталним објектима какви су били хала „Багремар“ и Завод за јавно здравље, које су обећали представници ДС-а. Објекти никад довршени. За пројекат спортске хале на подручју Малог рита, пре десетак година, дебело је плаћен из буџета града, а данас пројекат нико и не спомиње.

Тo је питање за Срђана Миковића. Зато, опрез Панчеваца, када су обећања ДС у питању. Олимпијски базен је још један пример.