Саопштења

ГО СНС Панчево : Подршка председнику Александру Вучићу, циљ опозиције изазивање насиља и пљачка

Градски одбор Српске напредне стране у Панчеву, на ванредној конференцији за новинаре , дао је пуну подршку председнику Србије и СНС Александру Вучићу у наставку спровођења политике која је у интересу наше државе, изјавио је Жељко Сушец, поручујући да је Српска напредна странка чврсто уз председника Александра Вучића који ради на очувању државе, њене независности, безбедности, просперитета и економског развоја.

- Најоштрије осуђујемо нападе оних који су нас довели у амбис. Удружио се политички олош који за циљ има само да се уништи СНС и Србија на челу са председником Александром Вучићем који једино стоји на путу њиховим пљачкашким походима. Удружили су се у некакав савез, милијадерд Ђилас, препоштени Јеремић, насилник Чанак помогнути невладиним организацијама и шиптарским лобистима Соњом Бисерко и Наташом Кандић- рекао је Сушец.

Према речима Жељка Сушеца, председника Александра Вучића који шест година ради на стабилизацији наше државе, побољшању економске политике, миру, безбедности, нападају они који су својом "трговачком дипломатијом" признали Косово.

- Толико су били паметни и потковани да су за став о Косову питали суд, генијалци, међународни суд чије су државе једногласно признале Косово. 2011 су били толико били паметни тако што су ставили адм. прелаз Јариње. они данас нападају председника и позивају на пуч и крвопролиће. Ми смо уређена држава која штити свој суверенитет и осуђујемо сваки циљ насиља према Александру Вучићу и најоштрије осуђујемо оне који раде на дестабилизацији земље. Они имају само један циљ да наставе да пљачкају. Није им стало до Косова ни до Срба. Њима је само интерес да се врате да наставе да пљачају. Навикли су да уништавају и њима не одговара модерна Србија- оценио је Сушец.

"У овим тешким временима када ови уједињени за пропаст односно политички олош раде све на дестабилизацији државе, Градски одбор Српске напредне странке даје пуну подршку председнику Александру Вучићу за све што ради и што доприноси бољој будућности свих наших грађана, закључио је повереник СНС у Панчеву Жељко Сушец.