Саопштења

Градски одбор Српске напредне странке Панчево најоштрије осуђује напад и покушај линчовања нашег председника и премијера Александра Вучића!

Градски одбор Српске напредне странке Панчево најоштрије осуђује напад и покушај линчовања нашег председника и премијера Александра Вучића и српске делегације који се догодио данас у Сребреници.

Самим нападом, покушајем линчовања, појединци су показали да им није стало до помирења, суживота Срба и Бошњака и пруженом руком Александра Вучића који је тим гестом и самим одласком у Сребреницу показао шта је и како се понаша прави државник. Председник Српске напредне странке и премијер Александар Вучић показао је свима, целом свету, шта значи достојанство и искрено вођење политике помирења међу народима у Босни и Херцеговини. У недостатку аргумената, љагу на комеморацију за сребреничке жртве, бацили су они који су се дохватили камена, флаша, ципела и тиме обезвредили обележавање помена невино страдалим жртвама у Сребреници.

По доласку у Београд и након седнице Владе Србије, Александар Вучић је још једном показао своју величину, тиме што је јавно поновио да је „његова рука и даље пружена“ без обзира на несумњиво организован напад на српску делегацију.Тако се понаша прави државник који ради у интересу Србије, спрског народа и унапређењу односа са Босном и Херцеговином. Градски одбор Српске напредне странке се поноси што се Александар Вучић у Сребреници понашао одговорно, достојанствено, представљајући нашу земљу као што то увек чини.

Градски одбор Српске напредне странке Панчево