Саопштења

Гро СНС Панчево: Најоштрије осуђујемо позив на убиство председника државе!

Градски одбор Српске напредне странке Панчево најоштрије осуђује још један у низу позива на убиство председника Републике, Александра Вучића.

Градски одбор Српске напредне странке Панчево сматра да је понашање опозиције недопустиво, срамно, али да не може нарушити стабилност коју је изградио председник Александар Вучић!

Лажни патриота Милош Јовановић и његов пулен Аца Половина, у данима који за државу Србију нису ни мало лаки, отворено су позвали на ликвидацију председника Вучића. Половина је на свом Инстаграм налогу објавио питање „Срби су убијали краљеве и своје, и туђе, за далеко мање од овога. Да ли би убиство потписника било правично или претерано?“. Са тим у вези, свима нама је јасно да је он отворено имплицирао на председника Србије, иако свестан да Вучић апсолутно ништа није потписао у Бриселу, нити би потписао!

Подсећамо пулена француског потрчка Јовановића, да је управо ДСС, иако сада себе називају неким новим ДСС-ом, потписала помиловање Аљбину Куртију и још 1.800 терориста. Такође, подсећамо и на паљење српских светиња, погром, премештање преговора о Косову и Метохији из УН-а у ЕУ!

Представници опозиције, лажне патриоте и опортунисти чија се губитничка политика темељи на мржњи према Александру Вучићу поново покушавају да дестабилизују Србију.

Чланови Градског одбора СНС Панчево пружају безрезерну подршку председнику Александру Вучићу у борби за српски народ на Косову и Метохији, и борби за мир и стабилност Србије!

Инсистирамо да надлежни органи под хитно реагују на језиве претње упућене од стране Александра Половине, Милоша Јовановића и њихових истомишљеника.

Предаја није опција! Живела Србија!

 

Повереници Градског одбора СНС Панчево: Александар Стевановић, Марко Младеновић и Саша Левнајић