Саопштења

ГрО СНС Панчево подржава одлуку Александра Вучића и честита новоизабраном председнику Вучевићу

Током шестог скупштинског заседања Српске напредне странке, у Крагујевцу, на предлог Александра Вучића изабран је нови председник странке Милош Вучевић, досадашни потпредседник странке, актуелни потпредсеник Владе и министар одбране Републике Србије.

Градски одбор Српске напредне странке Панчево исказује велику захвалност Александру Вучићу, досадашњем председнику СНС на свему што је учинио за нашу државу и наш народ. За све ове године водећи станку и спроводећи њен програм допринео је не само да се Србија константно развија, него и да наша земља буде поштована у свету. Подржавамо његов предлог да га наследи човек који се увек водио његовим примером.

Честитамо Милошу Вучевићу на именовању за председника Српске напредне странке, веујемо да ће је успешно водити и наставити да спроводи политички програм који је поставио Александар Вучић. Уверени смо да ће Вучевић наставити одговорно и посвећено да води нашу странку, чији програм доприноси развоју и напретку Србије. Не сумњамо да ће се за Србију борити истим жаром и снагом, као и Александар Вучић и да ће Српска напредна странка и даље бити мотор развоја Србије.

Србија, као ни СНС не би данас биле то што јесу, да нас Александар Вучић није храбро и одважно водио кроз све изазове и победе. Велика дела која је оставио иза себе представљају идеју водиљу и путоказ за даљи развој и просперитет Србије.

Новом председнику честитамо и радујемо се формирању новог Народног покрета за државу, како бисмо уједињени наставили да развијамо нашу Србију.

Србију и Српску напредну странку воде пристојни људи, који имају поверење и подршку нашег народа, који воде политику мира и стабилности, и на првом месту су им интереси грађана. Живела Србија!“, саопштио је ГрО СНС Панчево