Саопштења

Јавна брука панчевачке опозиције

ЈАВНА БРУКА ПАНЧЕВАЧКЕ ОПОЗИЦИЈЕ: За говорницом се свађали ко је коме колико дужан! 

Нерад, незаинтересованост, паушалност, површност, непотизам и приватни интереси појединаца на штету народа - опис је опозиције у Панчеву, чији су се представници данас за скупштинском говорницом свађали ко је коме остао дужан по пар хиљада динара! 

Док је Скупштина расправљала о ребалансу буџета Града Панчева и о битним инфраструктурним и привредним инвестицијама, о улагањима која ће битно утицати на стварање бољих услова за живот, посвађана опозиција показала је право лице. 

 Они више не знају ни ко је у чијим редовима. Бивши одборници ЛСВ направили су самосталну одборничку групу, иако их је пола у странци Зорана Живковића. Некадашњи одборници ДЈБ, због непотизма, напустили су свог гуруа са гитаром. Ни ДС више нема одборничку групу. Сви су се посвађали међусобно, испливала је прљавштина. Сами су данас доказали да је сурова истина оно што ми народу говоримо већ дуго. Њих интересују само сопствени џепови, баш их брига за народ и развој Панчева, рекао је за портал еПанчево Жељко Сушец шеф одборничке групе СНС у Скупштини Панчева.