Саопштења

КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ ПРОТИВ ОДГОВОРНИХ ЛИЦА ИЗ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 01.06.2016.

Српска напредна странка обавештава јавност да ћемо поднети кривичне пријаве против одговорних лица из Демократске странке због данашњег скандалозног саопштења у коме кажу да је председник Српске напредне странке Александар Вучић „нацртао мете на чело активистима и активисткињама који постављају кључна питања и боре се за владавину права и пристојно друштво“.

Српска напредна странка згрожена је начином изражавања челних људи ДС-а, странке која због свог понашања и говора мржње не заслужује да носи назив демократска. Поднећемо кривичне пријаве против људи који, услед изборног и моралног дебакла, настављају свакодневно да обмањују грађане Србије, и који су задојени мржњом према Александру Вучићу и СНС-у, који се свакодневно боре да од Србије створе модерну, правну и пристојну државу.

Исти ти одлично знају да једини који су цртали мете јесу они који су се дружили са припадницима мафијашких кланова и тако омогућили да премијер Србије постане глинени голуб који је зверски убијен, а који се ових дана срамно и грчевито боре чак и против предлога Александра Вучића да се Србија одужи некадашњем премијеру подизањем споменика у Београду.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ