Саопштења

Локална власт на челу са СНС, довођењем компаније ЗФ,доказала да мисли о грађанима и новим генерацијама

На конференцији за новинаре Градског одбора СНС, Саша Павлов градоначелник Панчева, је рекао да је захваљујући Стратегији развоја Града, усвојеној за перод од 2014. до 2020 године, локална самоуправа успела да обезбеди капиталне инвестиције и доведе једну од најјачих немачких компанија ЗФ у Панчево. Према његовим речима,ово је само почетак наглашавајући да стижу нови инвеститори, што доказује да је ова локална власт одговорна И да мисли на будуће генерације. 

Локална самоуправа,односно Српска напредна странка као одговорни носилац власти, са својим предствницима, заокуржила је важан процес започет 2014. године, а у потпуности интезивиран 2016. године, до данас, рекао је Саша Павлов,  градоначелник Панчева на конференцији за новинаре Градског одбора СНС –а. 

Према његовим речима,  на почетку мандата установљено је да без привредног раста, којег до тада није било,  нема ни унапређења квалитета живота на нивоу  локалне заједнице. 

Зато је Стратегија развоја града Панчева за период од 2014 до 2020 године,  кроз своје развојне планове и програме капиталних инвестиција у суштини писани концензус свих главних фактора у овом граду, поручио је Павлов 

Павлов је говорећи о компанији ЗФ која је  почела са радом у Панчеву и њеном отварању на коме је присуствовао и председник Србије Александар Вучић, рекао да она није дошла у наш град због јефтине радне снаге, већ због процене да овде постоје квалитетни радници и добар систем образовних инситуција које могу да обезбеде  добар кадар  за даљи развој  ове компаније. 

Први позитивни резултати  овакве инвестиције биће видљиви када ниво запослености буде пун, као и када ниво локалних  прихода  буде максималан, јер смо ми одговорна власт која  ради стратешки и размишља о својим грађанима и будућим генерацијама, закључио је Павлов.