Саопштења

На скупу „Против насиља“ поново јавни позив на насиље

ГО СНС Панчево: На скупу „Против насиља“ поновно јавни позив на насиље
 
Градски одбор Српске напредне странке Панчево најоштрије осуђује још један у низу напада и позива на линчовање и убиство председника Републике Србије Александра Вучића. Скандалозно, срамно и бестидно понашање учесника јучерашњег скупа ,,Против насиља“ је показатељ да скуп ипак креирају лидери опозиције и да скуп није усмерен против насиља.
 
На скупу „Против насиља“ поновно се чуо јавни позив на насиље. Вешањем лутке са ликом председника државе лидери протеста јасно и недвосмислено показују дволичност, као и да им је циљ манипулисање грађана Србије.
 
Примећујемо да опозиција којој је једина политика мржња према председнику Вучићу, константну инспирацију налази у насиљу и позивању на исто, а представља се као заговарач борбе против насиља. На јушерашњем скупу је говорио глумац који је недавно претукао колегу редитеља, што је забележено камерама. Какву то борбу против насиља опозиција нуди?
 
Овакви наступи нису слика и прилика пристојне Србије, већ тежња да се унесе нестабилност и Србија гурне у понор и пропаст. Позив на насиље доноси још веће раздоре и доводи до нестабилности у земљи. У овим тешким и непредвидивим временима за наш народ, нарочито у овом тренутку за наш народ на Косову и Метохији, најважније је да имају сигурност и ослонац. 
 
Очигледно је да лидери опозиције нису свесни да константним позивима на убиство председника Србије неће ослабити Александра Вучића, нити ће га натерати да одустане од велике тежње за бољу будућност Србије.
 
Подсећамо да се власт осваја на изборима, не на улици и не убиством политичког противника. У Србији се на власт, и даље, долази вољом народа, у нашој држави грађани бирају, а народ у Србији је на изборима изабрао Александра Вучића.
 
Градски одбор Српске напредне странке Панчево најоштрије осуђује сваки вид насиља и сејање мржње. Такође, пружа апсолутну подршку председнику Републике Србије Александру Вучићу да истраје у борби за пристојну и бољу Србију, да не поклекне пред притисцима и уценама и да Србију води, као и до сада, ка будућности напретка и развоја.
 
Победиће пристојна и јака Србија, јер предаја није опција!
 
Градски одбор СНС Панчево