Насилна мањина није Србија!

Градски одбор Српске напредне странке Панчево, осуђује још један у низу напада тајкунских медија на председника Александра Вучића. Опозициони медији су очигледно поново добили налог да позивају на насилну смену и линч председника Александра Вучића. Наиме, на њиховој телевизији је сасвим нормално да новинар причајући о насилној смени власти, изјави да ће председник Вучић завршити стрељан као Чаушеску и да га нико не опомене, нити прекине, а камоли да се огради од говора мржње и позивања на насиље, јавно у медијима.

Како се ближи изборни дан, опозиција и медији коју су њима наклоњени су све више нервозни и очајни, јер су свесни су да ће Србија поново подржати политику очувања националних интереса, развоја и напретка, а не насиља, мржње и подела, коју они сасвим отворено заступају.

Позивамо надлежне органе да реагују и санкционишу позив на убиство председника Србије Александра Вучића, јер не кажњавање оваквог понашања, доводи до тога да оно постаје учестало, а прети да постане и сасвим нормално. А грађани Србије су се већ изјаснили да не желе да живе у земљи која допушта насиље и у којој свако може некажњено да позива на линч, а поновиће грађани Србије то и 2. јуна.

Градски одбор Српске напредне странке Панчево пружа апслутну подршку председнику Александру Вучићу и позива суграђане да у недељу, 2. јуна у што већем броју изађу на своја бирачка места и изаберу политику мира, стабилности, и напретка дајући подршку листи „Александар Вучић – Панчево сутра“.

Узмите будућност у своје руке, не дозволимо људима попут њих да одлучују уместо нас, јер Србија није и неће никада бити земља насиља.

Живела Србија!

Живео Александар Вучић!