Саопштења

Позиви на линч чланова породице Александра Вучића се настављају, грађани Србије то неће толерисати.

Градски одбор Српске напредне странке Панчева изражава дубоку забринутост због недавних претњи упућених Данилу Вучићу, сину председника Републике Србије. Ове претње, које су дошле од стране представника коалиције "Србија против насиља" и новинара Срђана Шкора, представљају не само напад на појединца већ и на основне вредности нашег друштва, по ко зна који пут.

 

Претње које укључују затварање у рудник и излагање уранијуму су апсолутно неприхватљиве и показују највиши ниво мржње и нетолеранције. Овакав говор мржње мора бити одмах санкционисан од стране надлежних органа како би се спречило даље ширење насиља и застрашивања.

 

Позивамо све политичке актере и грађане да се уздрже од говора мржње и насилничког понашања. Друштво које тежи демократији и миру мора да осуди сваки облик насиља и заштити право сваког појединца, као и да обезбеди његову сигурност и достојанство.

 

Овим путем молимо надлежне институције да хитно реагују и предузму све неопходне мере како би починиоци ових срамних претњи били адекватно кажњени. Само заједничким напорима можемо изградити друштво у којем ће владати толеранција, поштовање и мир.

 

Живео преседник Вучић и његова породица! Живела Србија!


ГО СНС Панчево