Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ /07.06.2015.

Српска напредна странка саопштава су сви грађани Војводине годинама таоци једног човека, шефа криминалног режима у Војводини, Бојана Пајтића, и његове најгоре и најдуже власти у историји Србије, која је опљачкала и уништила све што се могло.

Власт демократа у Војводини, али и у свакој другој средини, не само да је најгора, најнеспособнија и најнеодговорнија у историји, већ отворено и директно ради на шетету грађана. Симболи владе Бојана Пајтића и Демократске странке јесу стравичне злоупотребе, коришћење народних пара за лично богаћење, уништавање предузећа, затварање фирми, пљачкање банака, армија незапослених, отимање од свих, па и од деце са посебним потребама...

Српска напредна странка позива шефа криминалног режима у Војводини, Бојан Пајтића, који ништа не ради корисно и данима не долази на своје радно место, да под хитно поднесе оставку и грађане спапсе своје штеточинске политике у покрајини, коју је осиромашио и упоропастио.

Крајње је време да Пајтић устане из фотеље војвођанског премијера, за коју се бесрамно свим силама држи, са свега шест одсто подршке грађана.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ 

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА