СНС демократама: Нема потребе да се бринете за Железару

Српска напредна странка поручила је данас "лажним демократама" да нема ни најмање потребе да се брину за Железару Смедерево, нити за било коју фабрику у држави, наводећи да грађани одлично знају да брзо пропадне све чега се ДС дохвати. Напредњаци су у саопштењу упитали демократе у каквом стању је остала Железара после њиховог управљања, шта су они икада добро урадили за челичану и за то да се очува производња и 5.000 радних места.

"Одговор је једноставан - никада ништа, јер они и не умеју ништа конструктивно да ураде, већ само знају да отимају од грађана и да се богате на народној муци", наводе напредњаци. Додају да демократе нису имале храбрости, нити идеја како да решавају нагомилане проблеме, па им сада преостаје само да буду злуради и завидни зато што је неко други успео да спасе и оправи привредног гиганта, који покреће целокупну привреду Србије и подиже БДП. "

По ко зна који пут се показала као истинита констатација да је што боље за Србију то је горе за ДС и обрнуто, због чега поручујемо лажним демократама да им преостаје само да наставе да секирају због успеха Железаре, али и целокупне привреде Србије, која опоравља и подиже, после деценија њихове штеточинске управе", наводе напредњаци.СНС закључује да им је драго што ДС, због све штете коју је годинама чинила грађанима и свих лажи које је измислила и написала, и сама зна да заслужује оштар одговор од Српске напредне странке