Саопштења

СНС: ПАНЧЕВО ЈЕДИНИ ГРАД У СРБИЈИ КОЈИ МЛАДИМА ДАЈЕ БЕСПЛАТНЕ ВАУЧЕРЕ

Српска напредна странка позива све младе који напуне 18 година да дођу у градску управу и узму ваучере које могу да користе за све културне манифестације које се одржавају у Панчеву и месним заједницама. Према речима градског већника за културу, Немање Ротара, Панчево је једини град у Србији који има овакву врсту подстицаја за младе чиме се они, како је нагласио, од пунолетства усмеравају на универзалне и трајне вредности. 

 

Модел поделе бесплатних ваучера примењује се у Италији, што је локална самоуправа у Панчеву на челу са Српском напредном странком, „преузела“ и што годинама успешно спроводи. Члан Градског већа и председник Савета за културу Српске напредне странке Немања Ротар позвао је све који су напунили 18 година да дођу и у Градској управи, у канцеларији 204 преузму ваучере у висини од 3000 динара које могу да користе за посету свих културних догађаја, односно садржаја у Панчеву и месним заједницама. 

 

Ротар је нагласио да градска власт и Српска напредна странка теже ка универзалним и традиционалним вредностима што желе да пренесу и на младе. Он је обишао све школе и упознао нове пунолетне ученике о ваучеру. 

 

Ротар је поновио да је одзив младих добар, и да је Панчево једини град у Србији који младима дели ваучере. „ Долазили су нам наши пријатељи из градова са којима смо збратимљени као и пријатељи из републике Српске који желе да овај модел саживи и код њих“ закључио је Немања Ротар.