Саопштења

СНС Панчево позвало надлежне органе да процесуирају вандале који су каменицама напали просторије странке пали просторије странке

Градски одбор Српске напредне странке Панчева позива надлежне органе да процесуирају и казне хулигане који су ноћас вандализовали и поразбијали просторије странке у Панчеву и да стану на пут дивљању разуларених хорди предвођених Млађаном Ђорђевићем, Драганом Ђиласом, криминалцима, фашистима и појединим страним службама, које желе одмазду над политичким неистомишљеницима и већинском, пристојном и демократском Србијом.

 

Градски одбор Српске напредне странке у Панчеву захваљује се грађанима који свакодневно у великом броју дају подршку политици стабилизације и економског развоја и осуђују насиље и мржњу коју пропагира Савез за Србију.

 

Наша снага огледа се у огромној подршци коју смо добили на изборима, остваривши историјски резултат који до сада није успела да оствари ни једна странка. Политика насиља коју пропагирају наши политички неистомишљеници нас неће зауставити да се боримо за развој и проспаритет нашег града и Србије. Пристојна, модерна и одговорна Србија увек ће победити!, саопштио је ГО СНС Панчево.