Саопштења

СНС : РЕШИЋЕМО СВЕ ГОРУћЕ ПРОБЛЕМЕ У ПАНЧЕВУ

Након завршетка Скупштине, Српска напредна странка одржала је Конференцију за новинаре. Ова конференција је одржана како би напредњаци одговорили на негативне коментаре опозиције око вођења власти. Главне теме биле су апотека Панчево и Петрохемија. Из СНС – а су поручили да проблеми коју су се нагомилавали деценију и дуже, не могу да се реше преко ноћи. 

Жељко Сушец, председник Српске напредне странке у Панчеву, и шеф одборничке групе рекао је како су негативни коментари опозиције, које смо били у прилици да чујемо за говорницом у Скупштини, неосновани. Сушец је додао како опозиција покушава да освоји лаке поене зато што су немоћни.Сушец је поручио грађанима Панчева да ће Панчево привредно и економски ојачати. А онима који су били на власти од 2000. до 2012. и оставили нам једно велико ништа, како Сушец каже, њима је поручио да ће напредњаци урадити више од њих. 

На питање новинара ТВ Панчева како комементарише неосноване критике опозиције, он је рекао да је то само политичка промоција појединих странака.Градоначелник Панчева, Саша Павлов је, такође, прокоментарисао празне приче опозиције, како их је назвао. Оно чиме је он, посебно био погођен, како је истакао, када су из одборничке групе „Доста је било“ рекли како више СНС не може да се вади на то да је неко други нешто урадио.Саша Павлов казао је да апотека Панчево није једини проблем који постоји у Панчеву и да опозиција не треба да користи раднике апотеке како би стицала поене. Надовезујући се на тему Апотеке, шеф одборничке групе СНС Жељко Сушец поручио је да су радницима Апотеке, као и свима увек отворена врата и Градске управе и СНС,оцењујући да нема потребе да радници Апотеке своје захтеве износе преко “комби” странака и партија које се боре за цензус и које злоупотребљавају у политичке сврхе проблеме радника. Друга компанија која је, подједнако битна, као и Апотека је Петрохемија и њено спашавање ће се спроводити кроз усвајање унапред припремљеног плана реструктурирања, додао је Павлов.