Сви општински и градски одбори Нове Србије у Јужном Банату дају подршку премијеру Александру Вучићу

Председник јужнобанатског окружног одбора НС, члан Извршног одбора и председник ГО Панчево Миодраг Радојковић изјавио је да функционере и чланство не интересује интересаџијска и самоубилачка политика Велимира Илића, већ да желе да раде у интересу грађана Србије и да због тога постају чланови СНС.
- Не може страка да робује ситносопственичким интересима Велимира Илића и да буде талац намиривања његових личних потрба, рекао је Радојковић на конференцији за медије у просторијама ГО СНС у Панчеву.
Он је истакао да је Илић својим иступањем у јавности у коме је показао да му је фотеља важнија од грађана Србије обрукао и себе а затим и странку, и да се сви одговорни и поштени функционери и чланови НС ограђују од такве политике.
Радојковић је истакао да је Нова Србија имала добру сарадњу са СНС као и да није било коалиционог споразума 2012 године НС у Панчеву данас не би ни постојала.
Тако је у читавој Србији, Зашто о томе Веља не прича, већ се удружује са онима који су га најстрашније пљували? Због тога што га странка не интересује! Годинама не да није крочио ни у један одбор у Јужном Банату већ нас није ни телефоном позвао. Настављамо свој рад у оквиру СНС и дајемо пуну подршку премијеру Александру Вучићу у спровођењу политике стварања јаке, модерне, економске снажне државе -рекао је Радојковић.
Председник ГО СНС Панчево Жељко Сушец изјавио је да странка сваким даном све бројнија и отворен
а за све који размишљају о будућноси државе и грађана.