Саопштења

Тајкунски медији лажима на председника Вучића, његову породицу и сараднике

 

Градски одбор Српске напредне странке Панчево најоштрије осуђује још један у низу напада тајкунских медија на председника Републике Србије Александра Вучића, његову породицу и сараднике. Овога пута медијски напад, тандема Ђилас – Шолак, је усмерен према Андреју Вучићу и Милошу Вучевићу. Откако је Милош Вучевић предложен за мандатара за састав новог тима Владе Србије, не престају оркестрирани напади опозиције и њима блиских медија у којима није поштеђен ниједан члан породице Вучић. 

Срамно је и веома јадно, што тајкунска опозиција одавно не бира ни начини, ни средства како би дошла поново на власт иако их народ неће. Свесни су они да немају подршку народа, али изнова покушавају разним лажима, неоснованим нападима, претњама и насиљем, да остваре циљ, да се докопају поново фотеља и власти. 

Срамним вређањем путем медија, представници тајкунске опозиције, јасно показују да им је политички програм једино изношење неистина, вређање и омаловажавање свих који су уз народ и председника Вучића. Зна тајкунска опозиција да једино на силу може да дође до свог циља, па од својих медија не захтева ни трунку поштовања новонарске етике, већ инсистирају да њихови медији позивају на мржњу, нетрпељивост и нападају, јер своје циљеве нису успели да остваре на изборима. Свесни су да је народ Србије уз свог председника, па у медијима клеветају његову породицу и најближе сараднике, што је крајње неморално. 

Градски одбор Српске напредне странке Панчево пружа потпуну подршку председнику Александру Вучићу, Андреју Вучићу и Милошу Вучевићу, као и свим људима који воле свој народ и боре се за напредак и развој Србије.

 

Живео председник Александар Вучић!

Живела Србија!

 

ГО СНС Панчево