Вести

Двориште Америчких зграда ускоро добија нови изглед

У току је реконструкција дворишта “Америчких зграда”. У Градској управи Града Панчева на презентацији су представљени планирани радови и коначни изглед овог дворишта након реконструкције. Вредност инвестиције је 76 милиона динара.

Станари “Америчких зграда” имају вишедеценијски проблем са двориштем које је неугледно и небезбедно. До сад. Радови на реконструкцији овог дворишта почели су 10. фебруара чиме ће овај проблем коначно бити решен. Радови за сада добро протичу. Очекује се да посао буде готов у предвиђеном року од 90 календарских дана.

Саобраћај у овом дворишту ће бити на појединим деловима једносмеран, а на појединим двосмеран. Биће постављена комплетно нова саобраћајна сигнализација и инфраструктура.

Двориште Америчких зграда имаће 48 паркинг места. Од тог броја 3 за особе са инвалидитетом. Градска менаџерка Маја Витман апелује на све грађане који имају предметне монтажне гараже у дворишту Америчких зграда, уколико нису до сада, да се јаве у канцеларију 616. Тако ће добити могућност измештања своје гараже на другу локацију.

Извор:РТВ Панчево