Вести

Градски одбор предао листу за изборе у Омољици и Долову!

Градски одбор Српске напредне странке предао је листе својих кандидата за избор Скупштина месних заједница Омољица и Долово. Избори у ове две месне заједнице заказани су за 26. јул, а напредњаци очекују још убедљивији резултат од оног који су недавно остварили на изборима у Јабуци и Месној заједници Младост.

Градски одбор Српске напредне странке предвођен председником и народним послаником Жељком Сушецом и у пратњи чланова странке из Омољице и Долова, предао је Градској изборној комисији листе са по 15 кандидата за избор Скупштина месних заједница у ова два насеља. За једну кандидатуру било је потребно 15 потписа, али је сваки од кандидата прикупио по 25 потписа грађана који их подржавају. Први човек панчевачких напредњака Жељко Сушец, рекао је да на изборима 26. јула у Омољици и Долову очекује још бољи резултат од недавно оствареног у Јабуци и Месној заједници “Младост”.

Српска напредна странка је делегирала свих 15 кандидата. То су честити, поштени и угледни људи, угледни пољопривредници и смтарамо да ће они у својим насељеним местима свакако боље да воде савете месних заједница у односу на њихове претходнике, који су се заиста лоше и недомаћински понашали у претходном периоду, тако да су довели до тога да те месне заједнице буду под блокадом. Када је реч о инвестицијама, Српска напредна странка која је стожер коалиције на локалном нивоу, наставиће и даље да улаже у насељена места, јер желимо да доведемо 21. век и у насељена места, јер грађани то заслужују. Због тога је наш слоган “Корак напред за Омољицу”, “Корак напред за Долово” јер желимо да оно што у прошлости није испоштовано, као што су локални путеви, изградња улица, вртића, амбуланти и свега онога што чини нормалан и функционалан живот у 21. веку , залагаћемо се заједно са нашим кандидатима да се то испоштује и реализује. Ми имамо јасан програм и јасан циљ а то је да заједно кренемо у будућност у коју заиста верујемо, рекао је Жељко Сушец, председник Градског одбора Српске напредне странке.

Српска напредна странка има јасан програм и циљ, каже Жељко Сушец, а то је према његовим речима, залагање да и живот у насељеним местима буде достојан 21. века, што подразумева побољшање комуналне инфраструктуре, као и услуга у области здравства, образовања, културе.