Вести

И на локалу подршка политици Владе Србије

Резултати избора у двема панчевачким месним заједницама показатељ су жеље гласача да се и на локалном нивоу ради једнако добро као и на државном, рекао је у свом обраћању новинарима после резултата гласања у Јабуци и „Младости“ први човек Српске напредне странке у Панчеву и посланик Жељко Сушец.

Људи из Српске напредне странке у Панчеву нису крили задовољство после податка да су убедљиво победили у „Младости“, а да су у Јабуци освојили две трећине Скупштине Месне заједнице. По речима Жељка Сушеца, председника Градског одбора напредњака у Панчеву, то показује и подршку политици премијера Александра Вучића и жеља је да се таква политика води и на локалном нивоу.

Ово је још један доказ да се оно што се ради у Влади Републике Србије, она политика коју спроводи премијер и председник СНС-а Александар Вучић, преноси на локалне самоуправе, да се оно што је у интересу грађана и државе преноси и на наше месне заједнице, изјавио је Сушец. Нова прилика за проверу снаге биће локални и покрајински избори, најавио је такође Сушец. Он је рекао да очекује да ће на тим изборима бити потврђена и воља бирача за промену покрајинске власти.

Уз констатацију да је излазност бирача на изборе у Јабуци била добра, Сушец је констатовао да је мали одзив бирача у Месној заједници „Младост“, мањи од 20 одсто, очекиван.

Обично је тако када су месне заједнице у питању и када су локални избори, казао је Сушец.

Сушец је захвалио и бирачима и активистима своје странке на ангажману, као и свима који су учествовали у изборном процесу, како би избори у ове две месне заједнице били регуларни и прошли без проблема.