Вести

Једно од предизборних обећања СНС-а испуњено.

Представници МЗ Долово стартовали су са радовима на изградњи спортског рекреативног центра у овом месту. Тиме је једно од предизборних обећања СНС-а испуњено.

СНС је овим показала да је одговорно странка и да не обећава "ради реда" као што то други раде, већ држи своју реч. Интерес грађана нам је на првом месту, без обзира да ли се ради о месним заједницама или великим градовима.СНС је сигурна да ће Долово постати једно од најлепших села у Граду Панчеву.

Желимо да на овај начин пошаљемо поруку првом војвођанском старлетану и деспоту самозваном премијеру Војводине Бојану Пајтићу и да му покажемо како се брине о грађанима ма где год они живели. Не сећамо се шта је старлетан Пајтић урадио за Долову у последњих 15 година осим што је режим ДС-а омогућио пљачкашку приватизацију једног најбољих пољопривредних комбината ПИК "Долово" који је сада потпуно уништен.

Ипак СНС ће државном политиком пронаћи купца за ПИК "Долово" и то већ у наредним данима, омогућити нова радна места, подизање производње како би ово предузеће поново постало понос Долова, а не као сад пошто захваљујући старлетану Пајтићу изгледа као сценографија за трећеразредни хорор филм. И за крај да подсетимо на недавно одржаним изборима у Долову, СНС је освојила око 55 процената гласова и има 15 од 15 чланова Скупштине МЗ Долово.

 

 

Служба за информисање Градског одбора СНС Панчево.