Вести

Павлов, Катуца, Симеуновић и Рајачић у посети Долову.

Доловци од данас имају здраву пијаћу воду. Њих је данас посетио градоначелник Саша Павлов, који је искористио прилику да разговара са представницима Удружења “Доловке“ и месним одбором СНС у овом месту.

Након тога градоначелник Павлов, и потпредседници Драган Катуца и Дејан Симеуновић присуствовали су бесплатном отвореном тренингу борилачких вештина и корективне гимнастике. Такође ту је био и Панчевац Марко Радаковић апсолвент на машинском факултету, потпредседник МО Горњи град и двоструки ММА првак Србије у категорији до 84 килограма. Он је обезбедио место у репрезентацији и визу за Европско првенство које ће бити одржано у Румунији крајем септембра. Марко је својим одличним резултатима допринео и клупском успеху ‚‚Црвене звезде”, која је проглашена најбољим клубом у Србији.

Сматрамо да је спорт, односно корективна гимнастика и борилачке вештине један пут којим би млади требало да иду, а не да обилазе ноћне клубове, кафане и да се одају пороцима. Сви који се баве спортом, имају здраво тело и здрав дух, а самим тим капацитет за даље напредовање приликом сколовања, у послу је недвосмислено већи. Савет за спорт СНС наставиће да организује турнира сличног карактера, али и из других спортова. Недавно смо имали примере турнира у фубалу и кошарци.