Вести

Почиње друга фаза радова улице Цара Лазара

Радови на првој фази реконструкције улице Цара Лазара се приводе крају. По завршетку ове фазе, радови у једној од најзначајних улица у Панчеву биће настављени како би она добила, по окончању свих радова потпуно нов изглед.

Некада девастирана небригом и немаром надлежних током 90тих и у првој деценији 2000 године улица Цара Лазара добија нови изглед. Градоначелник Панчева Александар Стевановић обишао је радове на првој фази реконстукције који се приводе крају. Градоначелник Стевановић наглашава да ће по завршетку радова, Цара Лазара бити најлепша улица у Панчеву.

Градоначелник Стевановић очекује да током следеће недеље бити постављен асфалт у једном делу Улице Цара Лазара. Део улице који је урађен у првој фази биће након реконструкције отворен за саобраћај. По завршетку овог посла, послови на реконструкцији ове улице ће се наставити. Према речима Александра Стевановића, она ће бити значајна, не само за становнике и возаче који гравитирају на овој локацији, већ и за пешаке и бициклисте

Радови у улици Цара Лазара изводе се тако да се што мање оптерећује саобраћај и живот људи. Овај пројекат Град Панчево ради у сарадњи са Управом за капитална улагања АП Војводине. Вредност инвестиције је 227 милиона динара са ПДВ-ом.