Вести

Председник ИО СНС похвалио јужнобанатски округ

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић оценио је данас у Панчеву да СНС у јужнобанатском округу одлично функционише, као и да је Панчево један од најбољих градских одбора у Србији.

Током јуна, моје колеге потпредседници и ја, обићи ћемо свих 169 одбора. Већи део одбора у Србији самостално сам већ обишао. Панчево је добар одбор, он свакако спада у неколико најбољих одбора у Србији и то није никаква тајна. Људи овде добро раде. Они су велика помоћ због доброг рада, али и кроз акције које пружају другим одборима. Последња је била у Смедеревској Паланци, где су помогли активистима из овог места да постигну изванредне резултате, односно 67 посто гласова. Ако би хтели да кажете како желите да вам изгледају одбори, Панчево је пример како треба да изгледа, истакао је Глишић.

Он је додао да је јужнобанатски округ на проширеној седници Извршног одбора у Новом Саду добио највећи аплауз. - То је добар округ. Мој потпредседник Бранко Маловић који прати рад у овом и Подунавском округу је један од најбољих. Сваки аплауз који добију је заслужени, нагласио је Глишић.